Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Arendal

Arendal er en nydelig Sørlandsperle med mye å by på. Skjærgårdsliv, festivaler, deilig sjømat og shopping, alt er rett rundt hjørnet i denne idylliske kystbyen. Med oss bor du både sentralt og komfortabelt når du er i Arendal.

Bo midt på brygga

Clarion Hotel Tyholmen er et hotell med mye sjarm og personlighet, akkurat som byen det ligger i. Her bor du i lekkert innredede rom med mulighet for utsikt over vannet. Beliggenheten på brygga er optimal, uansett hva ditt formål med Arendalsturen er. Langs brygga ligger nemlig mange flotte spisesteder og barer med live musikk, og du har kort vei til båter som tar deg ut til de mange nydelige øyene i skjærgården.

Strawberry er alltid et godt valg

Vårt hotell i Arendal, Clarion Hotel Tyholmen, er kjent for sin nydelige frokost, som alltid er inkludert i prisen, og sin koselige og gjestfrie atmosfære. Her kan du også innta en bedre middag på den palmeoljefrie hotellrestauranten Kitchen & Table hvis du er for sliten til å gå ut. Hotellet er svært populært blant gjester, og har til og med fått utdelt fortreffelighetsbevis av Tripadvisor.

Nærhet til det meste

Det finnes mange andre ting å ta seg til i Arendal enn å henge på brygga. Arendal bymuseum er gøy for de historieinteresserte, og på kulturhuset skjer det noe nytt og spennende hele tida. På Hotel Tyholmen bor du bare noen minutters gange fra begge steder. Er du i Arendal om sommeren, må du se svømmebassenget i Arendal gjestehavn – Norges første flytende utendørs oppvarmede svømmebasseng. Svømmebassenget ligger bare to minutters gange bortover brygga fra hotellet – mer sentralt blir det ikke!

Konferanser og møter i Arendal

Er du interessert i å avholde et møte eller en konferanse i Arendal? Vi hjelper deg gjerne! Vi har egne team som kan ordne alt fra teknisk utstyr til mat og forskjellige typer romoppsett. Les mer om våre mange konferansemuligheter her.

Reisemål i nærheten:

Kristiansand

 

Les mindre
3 hotell i Arendal

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.