Medlemskap
Waterfront table at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Waterfront, Ålesund.

The Social Bar & Bistro – Bistroretter på Ålesunds solside

Velkommen til The Social Bar & Bistro, beliggende sentralt i Ålesund på Quality Hotel™ Waterfront. Med utsikt mot fjord og fjell kan du nyte deilige, klassiske bistroretter med en moderne vri. Her finnes noe for alle typer ganer!

Klassiske retter med utsikt

Ingenting er som kombinasjonen av nydelig utsikt, noe godt i glasset og noe smakfullt på tallerkenen. Alt dette får du på The Social Bar & Bistro, som ligger på den solrike sydsiden av Ålesund. Hit kan du ta med deg vennegjengen, storfamilien eller dagens date og nyte klassiske bistroretter med en moderne – og kanskje ofte uventet – vri. Ikke minst kan dere skue utover fjord og fjell mens dere skravler om alt og ingenting, i et avslappende og sosialt miljø.

Din andre stue?

The Social Bar & Bistro bygger på et konsept om at vi alle er sosiale skapninger som ønsker følelsen av tilhørighet – spesielt når vi er borte fra hjemmet og kanskje i en ny by eller i et nytt land. Det er denne stemningen restauranten ønsker å gi deg. Se gjerne på det som din andre stue – her er det fokus på samhold, komfort, hjertelige samtaler og avslappende øyeblikk. Ta turen og nyt alt fra klassiske pastaretter til saftige burgere. Her finnes noe for alle. Og selvfølgelig; et rikt vinkart og kald øl!

A colorful fish dish at restaurant The Social.The restaurant sig of The Social Bar & Bistro.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Nedre Strandgate 23-25, 6004 Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 11 19 00
 • emailContactE-post
  waterfront@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå