Medlemskap
Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Restaurant med utsikt over havnen i Helsinki

God mat og drikke, godt selskap og herlig stemning – velkommen til The Social Bar & Bistro! Her er alle velkomne, uansette anledning. Velg fra en innholdsrik bistromeny, og nyt en fantastisk utsikt over havnen og sentrum av Helsinki.

Klassiske retter på moderne vis

The Social Bar & Bistro byr på klassiske bistroretter med en moderne vri som holder smaksløkene dine på tå hev. Rettene på menyen har selskap av et bredt sortiment av ulike ølsorter, europeiske viner og selvfølgelig en rekke ulike alkoholfrie alternativer. Her finnes det noe for alle, enten du er fysen på en fresh salat, en pasta eller en saftig hamburger. Et perfekt sted for en gjeng med mange ulike preferanser. Nyt en sosial atmosfære og en levende, herlig stemning.

Mat og drikke med havutsikt

The Social Bar & Bistro ligger i tilknytning til det unike hotellet Clarion Hotel® Helsinki. Restauranten ligger i det gamle havnemagasinet Makasiini, som er designet av den finske arkitekten Lars Sonck, og har en historie som strekker seg helt tilbake til 1930-tallet. Restaurantens beliggenhet byr på magisk utsikt over havet, Helsinkis havn og sentrum av byen. Slå deg ned, nyt god mat og drikke, og la deg begeistre over den fantastiske utsikten som møter øynene på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.

The Social Helsinki

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-10-8503820
 • emailContactE-post
  helsinki@socialbarbistro.fi
 • calendarBooking
  Book nå