strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap

Partnertilbud

Tjen bonuspoeng på cruise

Som medlem i Strawberry tjener du bonuspoeng når du bestiller cruise hos Royal Caribbean. Opplev flere spennende destinasjoner i Middelhavet, Atlanterhavet og Karibien!

Couple at the beach - Royal Caribbean_16_9

Uansett medlemsnivå i Strawberry, reisens varighet og antall personer bestillingen gjelder for, får du 15 000 bonuspoeng per bestilling. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Er du BLUE-medlem? Med 15 000 bonuspoeng på kontoen din vil du automatisk oppgraderes til SILVER-medlem! Les mer om poengoppgradering her.

Slik bestiller du cruiseopphold og får bonuspoeng

For å få dine poeng må bestillingen av cruise gjøres på dette nettsted. Du oppgir ditt medlemsnummer i samband med at du oppgir øvrig reiseinformasjon. Du finner medlemsnummeret ditt om du logger inn på Min side i tillegg til at det står øverst i nyhetsbrevene.

Poengene blir postert på kontoen din i forbindelse med cruisets avreisedato.

PS! Savner du poeng og det har gått mer enn 30 dager siden du seilte med oss? Send oss en email med ditt bookingnummer på infono@rccl.com

Opplev drømmeferien med Royal Caribbean

Å reise på cruise vil gi deg en herlig ferie med masse spennende opplevelser. Alt fra vakre strender med glitrende turkist vann og vaiende palmer til historiske plasser med imponerende kultur og utsøkte matopplevelser.

Og spenningen fortsetter om bord! Våre utrolige cruiseskip har alt du trenger, det være seg om du vil være aktiv eller bare slappe av. Book en av våre cruisereiser i dag og skap minner for livet sammen med Royal Caribbean!

Som medlem i Strawberry tjener du 15 000 bonuspoeng på alle cruisereiser verden over.