Medlemskap

Partnertilbud

Tjen bonuspoeng på cruise med Royal Caribbean

Som medlem i Strawberry tjener du bonuspoeng på cruise hos Royal Caribbean. På cruise får du muligheten til å oppleve flere herlige destinasjoner på en og samme uke. Royal Caribbean tilbyr cruise over nesten hele verden, der reiser i Middelhavet og Karibien er de mest populære.

Royal Caribbean Island_16_9

Når du booker et cruise får du 15 000 bonuspoeng per booking, uansett hvor lenge reisen varer, antall person eller medlemsnivå. Tilbudet gjelder kun nye bookinger. Er du Blue-medlem? Med 15 000 bonuspoeng på konto blir du automatisk oppgradert til Silver-nivå. Les mer om poengoppgradering her.

Slik får du bonuspoeng når du booker cruise

For å få dine poeng må bestillingen av cruise gjøres på dette nettsted. Du oppgir ditt medlemsnummer i samband med at du oppgir øvrig reiseinformasjon. Du finner medlemsnummeret ditt om du logger inn på Min side i tillegg til at det står øverst i nyhetsbrevene.

Poengene blir postert på kontoen din senest 60 dager etter cruiset.

PS! Savner du poeng og det har gått mer enn 60 dager siden du seilte med oss? Send oss en e-post med bookingnummeret ditt på infono@rccl.com

Book drømmeferien med Royal Caribbean

Å reise på cruise vil gi deg en herlig ferie med nye destinasjoner nesten hver dag. Alt fra vakre strender med glitrende turkist vann og vaiende palmer til historiske plasser med imponerende kultur og utsøkte matopplevelser.

Og spenningen fortsetter om bord! Ombord på Royal Caribbeans prisvinnende fartøy finner du alt du trenger, samme om du ønsker å være aktiv eller koble helt av. Book et cruise i dag og skap minner for livet sammen med Royal Caribben!


Som medlem i Strawberry tjener du 15 000 bonuspoeng per booking på alle cruisereiser verden over – og utvalget er stort i både fartøy og destinasjoner.