Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Sunne Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møte i Sunne

Velkommen til å booke konferanse-, møte- eller festlokaler på vårt fantastiske Selma Spa+ i Sunne. Konferanse- og spahotellet er et unikt sted for inspirasjon, avkobling og aktiviteter. Oppdag suksesskonseptet Mjölksyra & Champagne!

I utkanten av idylliske Sunne, ved Frykens strand, venter Strawberry storslagne Selma Spa+ – det perfekte stedet for deg som leter etter unike møte- og festlokaler i Sunne og Värmland. På hotellet finner du mange møtelokaler i ulike størrelser for alt fra det lille møtet, til konferansen som strekker seg over flere dager, eller produktlanseringen og banketten med hundretalls deltagere. Her satser man på en konferanse der trening, helse og nytelse er selvsagte innslag. Hvorfor ikke kombinere møtedagen med et opphold i en av Nordens ledende spaavdelinger? Her venter bassenger, badsturitualer og mange former for avkobling. Velg og vrak blant det store antallet treningstilbud for både kropp og sjel i form av yoga, treningsrom og flere gruppetimer.

Vi tror likevel at hvis du legger konferansen til Selma Spa+ så er det omgivelsene som lokker like mye som selve hotellet. Med den enestående beliggenheten i skogkanten er naturen hele tiden i nærheten. Avrund eller sett i gang møtedagen med en jogge- eller skitur. Hvis du er ekstra eventyrlysten, finnes det en mountainbike-bane du kan  kaste deg ut i. For skientusiastene er det kort vei til Ski Sunne med flere alpinløyper.

Det er enkelt å komme seg til Selma Spa+. Hvis du kommer med bil, tilbyr hotellet gjestene sine gratis parkering. Reiser du med tog til Sunne stasjon, ligger hotellet en 2 kilometers spasertur eller en 10 minutters taxitur unna. I Sunne sentrum finner du også et par restauranter og en håndfull butikker.

Sunne er et velkjent kultursted, først og fremst takket være Selma Lagerlöf som vokste opp på Mårbacka i Sunne. Ta med kollegene på en rundtur i Nobelpris-vinnerens hjem som fortsatt står godt bevart og urørt. Sunne kirke er omtalt i Göran Tunströms bok “Juloratoriet”, og er vel verd et besøk.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.