Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Stenungsund Sverige

1 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

10 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse, møter og festlokaler i Stenungsund

Book en ekte vestkyst-konferanse! Det ærverdige spahotellet Stenungsbaden Yacht Club, 40 minutter nord for Göteborg, lokker med stor spaavdeling, god mat og unik beliggenhet i strandkanten. Perfekt for møter, utdrikningslag, kurs eller kick-off!

Ved de karrige klippene rett etter brofestet på Stenungsön i Stenungsund, venter et perfekt sted for møter, konferanser og eventer – en ekte vestkystidyll. Dette spa- og konferansehotellet tilbyr en uslåelig miks av salte klipper, havn og hav, kombinert med en moderne og fleksibel konferansedel. Legg til flere bassenger, underholdning og stort treningsrom, så har du oppskriften på en helt unik konferanse.  

For konferanse- og kursgjester finnes alle muligheter for å nyte god mat og drikke. Hotellet tilbyr flere restauranter og barer, både ute og innendørs. Nattklubb, vinkjeller og rombar lokker kanskje etter møtet?

Hotellet satser stort på unike konferanser for grupper i alle størrelser. Velg mellom et stort antall lokaler, en egen konferansevilla, eller aktiviteter ved havet. Kombiner konferansen med bad og avkobling i Spa – Bluewater Sports & Health Club, eller utfordre deg selv og dine kolleger med flyboard, golf, rib-båt, seilekonkurranse, bootcamp eller badstuflåte. Stenungsbaden Yacht Club passer også perfekt for private fester, bryllup og utdrikningslag.

Stenungsbaden Yacht Club er enkelt å reise til, uansett om du befinner deg i nærliggende byer som Uddevalla, Ljungskile og Göteborg, eller kommer fra resten av landet. Både tog og buss stanser i Stenungsund eller Stenungsön der hotellet venter. Kommer du med bil, kommer du til Stenungsbaden Yacht Club raskt og smidig via E6. Hotellet tilbyr gratis parkering for alle sine gjester.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.