Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Trondheim Norge

6 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Trondheim

Skal du ha møte, konferanse eller arrangement i Trondheim? Vi har mange hotell med en rekke muligheter for konferanser og event, både i Trondheim sentrum, utenfor byen og ved Trondheim lufthavn, Værnes.

Hotellene

Om du trenger lokale til mindre møter passer både Comfort Hotel® Park like ved Nidarosdomen og Comfort Hotel® Trondheim ved Nidelva og Bakke Bru. Det gjør også Clarion Collection® Hotel Bakeriet i den sjarmerende gamlebyen. Alle tre ligger midt i sentrum med gåavstand til byens mange restauranter og butikker, og hotellene legger selvsagt til rette for mat, drikke og teknisk utstyr. Små møterom finner du også hos Clarion Collection® Hotel Grand Olav som ligger vegg i vegg med konserthuset Olavshallen.

Konferansehotellet Quality Hotel™ Augustin ved Torget har lokaler som passer til konfirmasjon og bryllup så vel som møter og konferanser, og her stopper flybussen bare 20 meter fra hotellets inngang. Skal du ha møte med mange deltagere, store konferanser eller seminarer i Trondheim sentrum? Clarion Hotel® Trondheim på Brattøra er et av Skandinavias største kongresshotell, like ved Trondheimsfjorden. Her venter et svært konferanseområde med en rekke møterom samt romslige selskaps- og utstillingsarealer. Hotellet tilrettelegger like gjerne for private arrangementer som bryllup, kick off og fester, og har Astrum Grill & Raw Bar med fantastisk utsikt i toppetasjen.

7 kilometer fra sentrum ligger Quality Hotel™ Panorama på Tiller, med fleksible konferanselokaler, gratis parkering, restaurant og bar. Om du ønsker lokale helt nærme flyplassen når du konferansehotellet Quality Airport Hotel™ Værnes på 5 minutter med bil fra Trondheim lufthavn.

Om du har ledig tid i Trondheim er det vakkert å gå langs Nidelven og gjennom gamlebyen Bakklandet, med hyggelig kaféer og restaurant ved elven. Butikker, spisesteder og barer finner du ikke minst på livlige Solsiden.

 

Les mindre
6 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.