Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Kristiansund Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og event i Kristiansund

Skal du ha en konferanse, et møte eller kanskje et privat arrangement i Kristiansund? I sentrum av byen ligger vårt hotell Quality Hotel® Grand, Kristiansund. Her kan du få hjelp med å arrangere det meste du skulle ønske deg!

Om du skal ha en samling med fotballklubben, et salgsmøte, eller kanskje en konferanse passer hotellet bra for deg. Her får du hjelp med alt fra teknisk utstyr og overnatting, til servering av popcorn og softis. Hotellet har lokaler for alt fra de store konferansene og ned til de små møtene.

På hotellet finnes det også tilgjengelig både en restaurant og en bar. Ønsker du derfor mat og drikke til konferansen, eller kanskje bursdagsfeiringen, kan dette enkelt ordnes her.

Med beliggenhet midt i sentrum av Kristiansund er det lett å ta seg til og fra hotellet. Kristiansund lufthavn, Kvernberget, ligger ikke mer enn 15 minutter unna med bil eller taxi. Det er heller ikke langt til kaia fra hotellet, og her finner du en hurtigbåt som går mellom Kristiansund og Trondheim.

Utenfor hotelldøren finnes det flere muligheter. I nærheten av hotellet ligger det kjøpesenter og handelsgater om du er interessert i shopping. Med nærhet til havet kan det kanskje være en idé å dra på felles fisketur som teambuilding? Mellom Molde og Kristiansund går også den storslåtte Atlanterhavsveien hvor du kan fiske fra broene og oppleve kanskje den vakreste veien Norge har å by på.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.