Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Kristiansund

I nydelige Kristiansund finner du både skjærgårdsliv, vakker trehusbebyggelse og en rik kulturarv. Et opphold i denne sjarmerende byen vil ikke skuffe. Enten du skal til Kristiansund på business eller pleasure, bor du best med oss.

Bo der det skjer i Kristiansund

Å bo sentralt er alfa og omega, uansett hva formålet med turen er. Kristiansund har en spennende bykjerne, der det er både er mye å se på og mye å gjøre. Begge våre hotell i Kristiansund ligger veldig sentralt til. Quality Hotel Grand, Kristiansund ligger i Bernsorffstredet i Kristiansund sentrum, ved den gamle bydelen Vågen, som er kjent for å ha stort fokus på kulturminner, særlig fra kystkultur. Dette oppdager du raskt hvis du bor på hotellet, det ligger nemlig rett ved Nordmøre museum – Kristiansund og den kjente skulpturen Klippfiskkjerringa.


Rett på den andre siden av Sørsundbrua, finner du historiske Tahitibrygga, en av Kristiansunds få brygger som fortsatt er i samme stand som da den ble bygget på 1800-tallet. Her kan du knipse fine bilder, og til og med nyte musikk på Tahitifestivalen om sommeren!

Få mest mulig ut av oppholdet

Det spiller liten rolle om man er på helgetur med partneren eller en større konferanse med jobben, vi vil alle få mest mulig ut av et hotellopphold. Og det får du virkelig når du bor med oss i Kristiansund. På Comfort Hotel Fosna i Hauggata, bor du ikke bare midt i smørøyet og rett ved restaurantområder og kulturopplevelser, men du får også en fantastisk frokostbuffé med mange økologiske og sunne alternativer inkludert i romprisen. Dette gjelder forøvrig på alle våre hotell!

Konferanser og møter i Kristiansund

Tenker du på å avholde en konferanse eller et lignende arrangement i Kristiansund? Les mer om våre skreddersydde konferansemuligheter her

Reisemål i nærheten:

Molde

Les mindre
2 hotell i Kristiansund

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.