Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Gjøvik Norge

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse i Gjøvik

Er du på jakt etter møterom, konferanselokaler eller lokale til privat arrangement i Gjøvik? Våre to hotell i Gjøvik sentrum har lokaler som passer til alt fra seminarer til bursdager og bryllup. Begge hotellene ligger midt i byen ved innsjøen Mjøsa.

Quality Hotel™ Strand ligger midt i byen og med Gjøvik Kulturhus som nærmeste nabo. Hotellet har en stor konferanseavdeling med flere møterom og konferanselokaler i ulike størrelser, samt en plenumsal med scene. I tillegg til kurs, konferanse og bedriftsarrangementer legger hotellet til rette for både små og store private arrangement som bursdagsfester og bryllupsfeiringer. På hotellet venter også to restauranter, og i hotellets toppetasje ligger baren Pi-taket som holder åpent med matservering fra vår til høst. På sommerstid er dette et perfekt sted å nyte kvelden på. Hvorfor ikke samle reisefølget til middag med utsikt over byen og Mjøsa? Om konferansegjestene eller bryllupsgjestene har tid til overs huser hotellet ikke minst Gjøviks største spa-anlegg, med både badstuer, svømmebasseng, kaldkulp og kurbad.

Ønsker du lokale i historiske omgivelser? Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik åpnet i 1902, og er dermed byens eldste hotell. Hotellet, som ligger midt i sentrum og like ved Gjøvik stasjon, har kveldsmåltid inkludert for overnattende gjester. Her venter en stor sal som kan brukes til ulike store arrangementer, eller den kan deles inn i tre møterom. For møter og konferanser ordner hotellet med lunsj om dette er ønskelig. I samme bygg som hotellet finnes også en restaurant.

Gjøvik ligger ved vakre Mjøsa, Norges største innsjø. Byen er særlig kjent for Skibladner, verdens eldste hjuldamper som fortsatt er i drift i sommermånedene. Hvorfor ikke ta med kollegene eller selskapet på en tur ombord dersom du besøker Gjøvik på sommeren? Fra Oslo tar det ca. to timer med bil, buss eller tog til Gjøvik, og fra Oslo lufthavn, Gardermoen tar det i overkant av 1,5 time med ekspressbuss til Gjøvik.

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.