Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Bodø Norge

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møtelokaler i Bodø

Ønsker du å booke møtelokaler i Bodø? Vårt konferansehotell har sentralt beliggende lokaler for mange ulike behov. Med 5 minutters gange fra bussterminalen i Bodø, og få minutters bilkjøring til Bodø Lufthavn, er det lett å komme seg hit.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø har flere ulike konferanselokaler og møterom på et sted utenom det vanlige. Våre rom passer til alt fra mindre møter, kickoff og workshops, til kurs og uformelle treff i Nord-Norge. Mat og drikke serveres til alle dagens måltider og forfriskninger holder energien på topp hele møtedagen. Etter dagens møter, brainstorming og teamwork kan dere slappe av i hotellets gym eller sauna.

Hotellet, som har en lang og dramatisk historie, ble hardt rammet da byen ble bombet under 2. verdenskrig. Speilet som nå henger i matsalen var en av de få tingene som klarte seg. Blant hotellets mange kjente gjester var blant annet Knut Hamsun, som skrev boken "Segelfoss by" i hotellets tårnrom.

Bodø kan trygt sies å være Norges flyhovedstad. Byen har en av Forsvarets største flybaser, hovedkontoret til Widerøe ligger her, samt Norsk Luftfartsmuseum. Én av Norges to politihøyskoler er også plassert i Bodø.

Konferansehotellets beliggenhet sørger for en ekte naturopplevelse og er også et perfekt startpunkt når du vil utforske Nord-Norges kultur og natur. Besøk Luftfartsmuseet, Nordlandsmuseet, padle i kajakk når det er midnattsol eller opplev nordlyset når det er sesong for det. Glem heller ikke å ta turen ut til verdens sterkeste tidevannsstrøm, Saltstraumen. Velkommen til Bodø! 

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.