Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Bergen Airport Norge

7 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse ved Bergen lufthavn, Flesland

Skal du ha møte eller konferanse ved Bergen lufthavn Flesland, eller trenger du lokaler i umiddelbar nærhet til flyplassen? Vi har et stort konferansehotell på Sandsli, samt to hotell med fleksible lokaler like ved flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport er et av Norges største konferansehotell, og ligger mer eller mindre vegg i vegg med flyplassen. Her venter en rekke grupperom, møterom og store konferansesaler. Du kan holde alt fra de små møtene til store event som bankett og kick off i de ulike lokalene. Hotellet har bar og to restauranter.

Det helt nye flyplasshotellet Comfort Hotel® Bergen Airport ligger bare et par minutter fra ankomsthallen på Bergen lufthavn Flesland. I tillegg til restaurant og bar har hotellet flere møterom og konferanselokaler.

Quality Hotel™ Edvard Grieg på Sandsli ligger 4 kilometer fra flyplassen. Her finnes restaurant, bar, store terrasser og romslig mingleområde. Konferanseavdelingen går over to etasjer med mange møterom pluss store saler som egner seg til alt fra konferanser over flere dager til kongresser, julebord og bryllup. Fra hotellet tar det 5 minutter med bil til flyplassen, og 15 minutter til Bergen sentrum.

Ved å legge møtet, konferansen eller arrangementet til flyplasshotellene er du i umiddelbar nærhet til gaten, samtidig som det er enkelt og raskt å komme seg inn til Bergen sentrum. Ønsker du heller lokaler i byen? Her kan du lese mer om våre møte- og konferansemuligheter i Bergen.

Les mindre
7 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.