Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Bergen Norge

7 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse i Bergen

Velkommen til vestlandsbyen Bergen! Om du skal ha møte, konferanse eller event i Bergen finner du en rekke, spennende alternativer hos oss. Vi har mange små og store hotell med egnede lokaler, både i sentrum og ved Bergen lufthavn, Flesland.

Hotellene

Om du skal ha mindre møter vil Hotel Oleana ved Torgalmenningen og landemerket Den blå steinen midt i Bergen sentrum passe godt. Her finnes små møterom og restaurant. Hotel No 13 ligger like rundt hjørnet, og har restaurant med skjermet sittegruppe for de uformelle, små møtene.

Ved sjøen ligger flere av våre hotell, som Comfort Hotel® Holberg med flere møterom og restaurant. På Bryggen ligger flotte Clarion Collection® Hotel Havnekontoret, med møterom for mindre grupper og et utsiktstårn som skaper stilige rammer for mottakelser og formelle sammenkomster. Tvers over vannet for Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger Clarion Hotel® Admiral helt i vannkanten, med store lokaler som er godt egnet for konferanser og julebord, eller større private selskaper som bryllup og konfirmasjon.

Skal du ha konferanse eller møte på flyplassen, eller trenger du lokaler i umiddelbar nærhet til flyplassen? Quality Hotel™ Edvard Grieg og Clarion Hotel® Bergen Airport er to store konferansehotell ved Bergen Lufthavn, Flesland, med perfekt beliggenhet og alt av fasiliteter. Kun to minutter fra ankomsthallen ligger også Comfort Hotel® Bergen Airport, med flere møterom.

Om det er tid til overs vil du finne mye å se og gjøre i Bergen. Alle våre hotell i sentrum ligger i gåavstand til butikker, restauranter og populære attraksjoner som Bryggen med historisk trebebyggelse og Fisketorget med lokale varer og fersk sjømat. For utendørs opplevelser kan du også ta med kollegene eller reisefølget opp til Ulriken og Fløyen for fantastisk utsikt over byen!

Les mindre
7 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.