Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby har en unik historie. Beliggende innenfor bymuren i Visby med 212 rom, selskapslokale, innendørs basseng, restaurant og Gotlands mest lidenskapelige team. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Kaptenshuset er vår restaurant for frokost, brunsj og forhåndsbestilling for lunsj- og middagsgrupper.

Nyt deilig mat og drikke i vakre og stimulerende omgivelser i Kaptenshuset. Maten tilberedes av de beste råvarene og med stor kjærlighet.

Frokost

Vår deilige frokostbuffet er alltid inkludert i romprisen. Vårt valg om å inkludere mange sunne og velsmakende alternativer i frokosten vår er vår måte å støtte din sunne livsstil mens du bor hos oss. Frokosten vår blir ofte satt stor pris på, og er noe som får gjestene våre til å komme tilbake til oss gang på gang.

Gruppearrangement

Vil du arrangere brunsj, ettermiddagste, middagsselskaper eller bare en minglekveld? Kaptenshuset tilbyr et utvalg fastmenyer og buffetforslag, men vi kan også skreddersy etter dine spesielle ønsker. Julefest, kick off, event, bursdagsfeiring - ja det vakre Kaptenshuset vårt har lokaler for hva det skulle være. Ta gjerne kontakt med vår gruppe- og konferansebestilling på telefon +46 498-25 75 75 eller på e-post grupp.cl.wisby@strawberry.se, så forteller vi deg gjerne mer og skreddersyr ditt event!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking på +46 498 25 75 75 eller via grupp.cl.wisby@strawberry.se

Vi skreddersyr ditt event etter dine ønsker!

Frokost

Serveringstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.