Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby har en unik historie. Beliggende innenfor bymuren i Visby med 212 rom, selskapslokale, innendørs basseng, restaurant og Gotlands mest lidenskapelige team. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til oss på Clarion Hotel Wisby! Har du noen spørsmål om oppholdet ditt? Vi håper at du finner svarene her.

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheter for våre hotellgjester og kan tilby en lukket en utendørs parkeringsplass. Se Servicetilbud for mer informsjon om priser og booking av parkeringsplass. Du kan også parkere i havneområdet i nærheten av hotellet (se parkeringsautomat for pris.)

Frokost

Vi serverer frokost i Kapteinshuset på entréplan. Du kan til og med hente frokost i vår koselige vinterhage, bak resepsjonen og spise den på rommet. Tips: kom tidlig om du setter pris på en rolig morgen, da det er høyest trykk den siste timen - du kan da kanskje måtte vente litt med å få plass i frokostsalen. For de som ønsker en "Early Bird" før vi åpner frokostserveringen, kan en enklere frokostpose forhåndsbestilles og hentes i resepsjonen.

Pool

Velkommen ned til kjelleretasjen på Clarion Hotel Wisby for en rolig og avslappende pause. Vårt bassengområde er det perfekte stedet for deg som ønsker å få ekstra energi i et inspirerende og avslappende historisk miljø. Bassenget er oppvarmet til 28° og midt i det står en søyle fra 1400-tallet. Miljøet rundt bassenget er unikt og byr på en opplevelse utenom det vanlige. Bassengområdet er tilgjengelig for hotellets gjester. Kun drop-in, med forbehold om tilgjengelighet.

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom hvor vi tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Enklere blir det ikke.

Det lille ekstra

Tenk å møte blomster, bobler eller sjokolade på rommet? Det lille ekstra som gjør at dagen huskes for alltid, og gjør oppholdet enda bedre. Skjem bort deg selv, eller sett gullbånd på noen andres opphold. Forbestill din VIP-pakke gjennom å maile oss på cl.wisby@strawberry.se.

I Visby og på Gotland

Visby er en levende by hele året, og en perfekt plass å besøke også utenom høysesong. Vi på Clarion hotel Wisby gir deg gjerne tips om hva som finnes å gjøre og å se, så ikke nøl med å ta kontakt - vi er her for deg!

Forhåndsbestilling

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking på telefon +46 498 25 75 00 eller
via cl.wisby@strawberry.se.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 11.00

Frokost

Serveringstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Selma City Spa Wisby

Mandag: 11.00 - 19.00
Tirsdag: 11.00 - 19.00
Onsdag: 11.00 - 19.00
Torsdag: 11.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 17.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.