Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby har en unik historie. Beliggende innenfor bymuren i Visby med 212 rom, selskapslokale, innendørs basseng, restaurant og Gotlands mest lidenskapelige team. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Dagens Clarion Hotel Wisby åpnet 1. mai 1991, et moderne hotell med en helt unik og egen atmosfære. Men i lokalene har det vært hotell siden midten av 1800-tallet, i en av Sveriges mest bevarte byer.

Et hotell med lang historie

Mange innredningsdetaljer i hotellet vitner om husets historie, som strekker seg helt tilbake til middelalderen. Her er det søyler og bueganger som er over 700 år gamle. Bygningene som inngår i Clarion Hotel Wisby har hatt mange bruksområder. De ble bygget som middelalderens pakkhus, der kjøpmannen oppbevarte og viste frem varene sine. På 1600-tallet fantes det et vertshus som het Stadshuskällaren Friheten, et navn som har levd videre i mange år som hotellets restaurant, som nå heter Kitchen & Table restaurant og bar.

Ny hotelldel

1. juni 2013 åpnet vi en helt ny hotelldel, med 77 fine og romslige dobbeltrom. I den nye delen har vi forsøkt å fmordle den spesielle stemningen som er i hotelles eldre deler, og å ta vare på all den historien som finnes hos oss. De nye rommene har utsikt mot havnen, eller vår fine bakgård. I forbindelse med den nye hotelldelen åpnet vi også Kopparsalen, det hyggelige lokalet i hotellets kobberdel som knytter de to hotellbyggene sammen. Herfra når du hotellets bakgård, der finnes en lounge om sommeren.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.