Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Royal Corner Växjö ,  Sverige

  • Seng, lenestol og vindu i Standardrom ved Quality Hotel Royal Corner
  • Tv, sittegruppe, bord og prikkete stoler i Deluxe dobbeltrom på Quality Hotel Royal Corner
  • Grå sofa, dobbeltseng og svarte lenestoler i Deluxe dobbeltrom på Quality Hotel Royal Corner
  • Flislagt baderom med dusj i Superior dobbeltrom ved Quality Hotel Royal Corner
  • Grå sofa og kaffemaskin med kopper i Deluxe dobbeltrom på Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel™ Royal Corner

Växjö,  Sverige

Bo sentralt på Qualiy Hotel Royal Corner i Växjö. På hotellet tilbys det fri parkering, basseng, og lyse konferanselokaler. Alt for en bra konferanse eller weekend med familien.

Quality Hotel™ Royal Corner 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Royal Corner

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Royal Corner har en godt til, nær det beste Växjö og Småland kan tilby. Et perfekt valg for effektive møter og konferanser, og for ferieturer og avslappende helgebesøk. Alle gjester har tilgang til wifi, treningsrom og relaxavdeling med basseng, boblebasseng og badstue.

Midt i Växjö, nære det smålandske eventyret

Quality Hotel Royal Corner ligger sentralt i byen med gangavstand til shopping, restauranter, kafeer og severdigheter som Växjö Konserthus, Växjö Domkirke, og Växjö Teater. Med smålandske Glasriket og Møbelriket i nærheten finnes det masse muligheter for både inspirasjon og eventyr.

Hotellrom for alle

Vi har 160 hotellrom som venter på deg. Velg mellom alt fra enkeltrom og dobbeltrom til familierom – helt etter hva som passer deg. Alle rom har gratis wifi og smart-tv. For deg som ønsker deg det lille ekstra har vi noen Deluxe dobbeltrom med kaffemaskin, morgenkåper og tøfler. Selvsagt har vi også rom tilpasset deg som har funksjonshindringer. Kommer du med din hund har vi også et rom for dere. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre tilgjengelighetestilpassede rom, hunderom eller våre deluxerom.

Konferanse- og eventmuligheter

Vår konferanseavdeling har 10 konferanse- og møterom der det største kan ta i mot opptil 140 personer og de mindre er perfekte for grupper mellom seks og åtte personer. Her kan du ha større eller mindre møter, kurs, forelesninger, workshops eller styremøter. Sammen med The Social Bar & Bistro sørger vi for god mat og drikke under konferansen eller eventet. Personalet vårt tar hånd om dere gjennom hele dagen og sørger for at konferansen blir akkurat slik dere håper. Behøver dere hjelp med tema eller gruppeaktiviteter hjelper vi gjerne til.

Relaxavdeling og treningsrom

Ta en pause fra hverdagen i vår relaxavdeling. I vårt treningsrom finnes det treningsmaskiner og utstyr til alle øvelser du trenger når du er på farten. Avslutt med en dukkert i bassenget eller boblebadet, eller et stopp i badstuen. Les mer og se åpningstider under Servicetilbudene våre. 

The Social Bar & Bistro

God mat og drikke er prikken over i-en for en bra hotellopplevelse. I restauranten duker vi hver morgen opp til vår frokostbuffet med et bredt utvalg av økologiske matvarer, som selvfølgelig er inkludert i prisen. Her serveres lunsj mandag til fredag og kvelden lokker med en meny fylt med klassiske bistroretter med moderne vri, alt fra stort til smått, her er noe for alle og enhver.

Miljømerket hotell

Vi er veldig stolte over at Quality Hotel Royal Corner er ISO 14001-sertifisert. Vi har også fått Tripadvisors utmerkelse som GreenLeader.

Opplev Växjö

For at dere skal få en så bra opplevelse som mulig i Växjö hjelper vi dere gjerne med tips til aktiviteter og reisetips. Vår resepsjon er bemannet døgnet rundt, så det er alltid noen som kan hjelpe deg. Her kan du lese mer om Växjö. Det er viktig at du trives hos oss, og kjenner deg som hjemme. Slå deg gjerne ned i vår store lobby, få unnagjort litt jobb, ta et glass vin eller en øl eller benytt sjansen til å snakke med gode venner. I vår lobbybar kan du kjøpe kald drikke, snacks og godteri.

Velkommen til Quality Hotel Royal Corner, Växjö – et hotell for alle anledninger!

Kontakt

  • Liedbergsgatan 11 352 32 Växjö , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog/regionsbuss

Tog eller regionsbuss til Växjö Resecentrum

Fra Småland Airport

Taxi, flyplasstaxi, bybuss

Buss

Buss til Oxtorget

Taxi

Vi anbefaler Växjö Taxi +46 470 135 00

Om Quality Hotel Royal Corner

Antall rom

160 stk – 358 senger

Antall konferanselokaler

10 stk – plass til 2-140 deltagere

Avstand flyplass

Småland Airport: 8 km, ca 15 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Oxtorget: 100 m
Växjö Resecentrum: 500 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.