Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Se alle hotell i Umeå, Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det blir vårt andre Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyr 131 prisgunstige rom og en flott lobby. Et moderne hotell midt i Umeå sentrum, rett ved den vakre elva Umeälven.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
85 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Savner diverse.

29. juli 2023, , Hilde L

På toalettet savner vi ei hylle ved vasken hvor man kan sette fra seg toalettmappe eller andre ting. Savner også hylle i dusjen som man kan sette fra seg dusjshampo o.l. Vi kom på mandag, dro fredag.…

På toalettet savner vi ei hylle ved vasken hvor man kan sette fra seg toalettmappe eller andre ting. Savner også hylle i dusjen som man kan sette fra seg dusjshampo o.l. Vi kom på mandag, dro fredag. Ikke renhold i d hele tatt på rommet disse dagene.
Les mere
3

Ferie

23. juli 2022, Bodø, Norge, HanneINord

Hotell midt i bykjernen. Perfekt beliggenhet i forhold til det meste. Egen parkering for hotellet. Merkede plasser, og flere ladestasjoner. Familierom uten vinduer. Ungene lå i bunkbeds. Der var ren…

Hotell midt i bykjernen. Perfekt beliggenhet i forhold til det meste. Egen parkering for hotellet. Merkede plasser, og flere ladestasjoner. Familierom uten vinduer. Ungene lå i bunkbeds. Der var rengjøringen så som så. Kantene rundt sengen var møkkete. En del støv på rommet. Rengjøring hver 4. dag. Du kan få nye håndklær i resepsjonen.Du gir beskjed om hvilket kl. Slett du ønsker å spise. Litt kaotisk frokostområde. Ble fort kø.
Les mere
3

Bra hotell

28. juli 2018, Trondheim, Norge, Canal-77-

Her ble vi oppgradert til et større rom. Det var handikappvennlig, stort og innbydende med møbler og interiør av nyere tid. Men, badegulvet var ikke vasket og det lå igjen hår i sluket!! Fjernkontro…

Her ble vi oppgradert til et større rom. Det var handikappvennlig, stort og innbydende med møbler og interiør av nyere tid. Men, badegulvet var ikke vasket og det lå igjen hår i sluket!! Fjernkontrollen til TV manglet, men det ordnet personalet på kort tid. Rommet vendte ut mot gågaten og nattelivet, og på en lørdagsnatt er lydnivået i nabobyggene HØYE og det var ikke enkelt å få sove. Ellers et godt hotell midt i sentrum med tilhørende parkeringshus der betaling skjer på etterskudd.
Les mere
3

Helt greit

28. juli 2018, Nord-Norge, Norge, 692kamillaj

Fint hotell med fine rom, hyggelig personale. Fikk sjekkeinn før tiden, å dette medførte ikke vasket bad, men dette var ikke noe problem da di ordnet opp med det samme. Trangt parkeringshus. Helt Ok f…

Fint hotell med fine rom, hyggelig personale. Fikk sjekkeinn før tiden, å dette medførte ikke vasket bad, men dette var ikke noe problem da di ordnet opp med det samme. Trangt parkeringshus. Helt Ok frokost, kanskje ikke den mest allergivennlige, men hadde flere alternativer for di med både gluten-og laktose allergi. Kunne godt ha vært en natt til.
Les mere
4

Sentralt,med god frokost

16. juli 2018, Mosjøen, Norge, bjoernv2014

Hotellet ligger sentralt i Umeå. Litt kronglete og dyr parkering. Ok, rom. Med fint bad, som er svært smart utnyttet. Umeå er en hyggelig by hvor mye skjer. Lett å komme seg rundt til fots, med sykkel…

Hotellet ligger sentralt i Umeå. Litt kronglete og dyr parkering. Ok, rom. Med fint bad, som er svært smart utnyttet. Umeå er en hyggelig by hvor mye skjer. Lett å komme seg rundt til fots, med sykkel eller med bil.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.