Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Se alle hotell i Umeå, Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det blir vårt andre Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyr 131 prisgunstige rom og en flott lobby. Et moderne hotell midt i Umeå sentrum, rett ved den vakre elva Umeälven.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Umeå City. Her kommer litt smart info til deg som har lyst til å overnatte hos oss.

Parkering

For deg som ankommer Umeå med bil tilbyr vi parkering i parkeringshuset "Parketten" for 140 SEK/døgn benytter du deg av ladestasjonen for elbiler kommer det en ekstra kostnad.  I nærheten av hotellet ligger det også andre parkeringshus og utendørsparkeringsplasser. Resepsjonen hjelper deg selvsagt gjerne med å forklare hvor disse ligger.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Umeå City er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en tryggere arbeidsplass, da det reduserer risikoen for ran og motvirker kriminell virksomhet. Dermed får vi mer tid til gjestene våre. For gjester og besøkende gir en rask og trygg betalingsprosess økt sikkerhet. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din, vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl. 22 dagen før).

Bagasjeoppbevaring

Vi har et bagasjeoppbevaringsrom der du kan sette koffertene dine ved behov før innsjekk eller etter at du har sjekket ut.

Tilrettelagte rom

Vi har fem hotellrom som er tilrettelagt for personer med funksjonshemninger. Kontakt oss for mer informasjon.

Gratis wifi

Alle som bor her har tilgang til gratis trådløst internett over hele hotellet, det er bare å surfe i vei!

Oppgradering

Så klart du fortjener et finere rom! Snakk med oss i resepsjonen, så sjekker vi hva som er tilgjengelig og gir deg prisinformasjon.

Vaskeri, strykerom, Lazy Sundays og ytterligere servicetilbud …

... kan du lese mer om her!

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00
Lazy Sunday – Utsjekking på søndager kl 18.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.