Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Uman Umeå ,  Sverige

Se alle hotell i Umeå, Sverige
  • Lobby med resepsjon og sitteområdet ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Lobby inngang med grønne blomster ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Lounge med sitteområde og peis ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Restaurant og bar med drink meny ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Helhetsinntrykk av Standard dobbeltrom med dobbelseng og skrivepult ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Superior dobbeltseng med badekåper ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite stue med sofa og stoler ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite dobbeltrom med dobbel seng ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite dobbeltrom med dobbeltseng og skrivepult ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå

Clarion Collection® Hotel Uman

Umeå,  Sverige

Clarion Collection Hotel Uman i Umeå ligger ved vakre Umeälven, bare ett minutts spasertur fra gågatens butikker. Hos oss er frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen, hver dag!

Clarion Collection® Hotel Uman 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
608 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Midt i byen, kort vei til det meste

11. januar 2020, Nesodden, Norge, Jon Erik P

Stort fint og rent rom, fint bad med stor dusj. Hyggelig personale i resepsjonen både ved ankomst og avreise. Renhold så for oss bra ut, både på rommet og i "fellesområdene". Litt vanskelig med parker…

Stort fint og rent rom, fint bad med stor dusj. Hyggelig personale i resepsjonen både ved ankomst og avreise. Renhold så for oss bra ut, både på rommet og i "fellesområdene". Litt vanskelig med parkering, så det er fint hotellet har parkeringshus selv om det koster litt ekstra. Det som gjør at vi trekker ned litt i vurderingen er at ved ankomst var middagsmaten, både poteter og hovedrett, nesten kald, og at frokosten var noe kjedelig uten juice og eggerøren var mest en slags gul suppe utenom på toppen og i kanten.
Les mere
4

Ferietur Sverige

28. juni 2019, , 662ronaldb

Bodde 3 netter på Clarion Collection Uman. Veldig koselig hotell med god service og veldig hyggelig betjening, både i resepsjonen og i restauranten. God frokost, men savnet kanskje litt variasjon i de…

Bodde 3 netter på Clarion Collection Uman. Veldig koselig hotell med god service og veldig hyggelig betjening, både i resepsjonen og i restauranten. God frokost, men savnet kanskje litt variasjon i den varme delen av menyen. Veldig populær ettermiddags-måltid med steking av vafler. Kvelds-bufféen veldig bra med variert meny for alle aldre. Alt i alt veldig fornøyd med oppholdet. Kan anbefales på det varmeste.

Svar fra eier

20. juli 2019

Kära 662ronaldb, Vilket fantastiskt fint betyg du lämnat! Det värmer verkligen att se att våra gäster fått trivas så bra hos oss. Vi skall absolut ta till oss gällande det varma på frukostbuffén. Varmt välkommen tillbaka till oss på Uman!

Les mere
5

Hyggelig og sentralt hotell i Umeå

27. november 2017, Mo i Rana, Norge, Norwegian573

Clarion Collection Uman hotell er et hotell vi gjerne anbefaler. Hyggelig betjening, god mat og gode senger. Her kan man hygge seg med vafler og kaffe midt på dagen, og treffes i de små salongene ved…

Clarion Collection Uman hotell er et hotell vi gjerne anbefaler. Hyggelig betjening, god mat og gode senger. Her kan man hygge seg med vafler og kaffe midt på dagen, og treffes i de små salongene ved resepsjonen. Vi har bodd her flere ganger og liker oss veldig godt her.

Svar fra eier

5. desember 2017

Tack för dina synpunkter. Gunnar Bäckström

Les mere
5

Trivelig hotell med sentral beliggenhet

16. oktober 2017, Mo i Rana, Norge, wofw

Sentral beliggenhet, god frokost, gratis vafler, kaffe og kveldsmat. Veldig hyggelig personale. Aviser tilgjengelig. Godt tilrettelagt for hunder samtidig som det tas hensyn til øvrige gjester. Det av…

Sentral beliggenhet, god frokost, gratis vafler, kaffe og kveldsmat. Veldig hyggelig personale. Aviser tilgjengelig. Godt tilrettelagt for hunder samtidig som det tas hensyn til øvrige gjester. Det avgjørende for at jeg kommer tilbake er imidlertid at hotellet har NRK1 i TV-tilbudet sitt, det setter jeg stor pris på.
Les mere
5

Kjempebra hotel, sentralt.

20. juli 2017, Trondheim, Norge, Lars-Petter T

Her var alt bra. Det var et veldig fint rom. Frokosten var topp, godt utvalg og fine omgivelser å spise i. Lekeromet til barna var veldig bra, vår gutt lekte lenge der. Det var også god plass i hote…

Her var alt bra. Det var et veldig fint rom. Frokosten var topp, godt utvalg og fine omgivelser å spise i. Lekeromet til barna var veldig bra, vår gutt lekte lenge der. Det var også god plass i hotellets parkeringsgarasje. Anbefales!!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.