Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Uman Umeå ,  Sverige

Se alle hotell i Umeå, Sverige
  • Lobby med resepsjon og sitteområdet ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Lobby inngang med grønne blomster ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Lounge med sitteområde og peis ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Restaurant og bar med drink meny ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Helhetsinntrykk av Standard dobbeltrom med dobbelseng og skrivepult ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Superior dobbeltseng med badekåper ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite stue med sofa og stoler ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite dobbeltrom med dobbel seng ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite dobbeltrom med dobbeltseng og skrivepult ved Clarion Collection Hotel Uman Umeå

Clarion Collection® Hotel Uman

Umeå,  Sverige

Clarion Collection Hotel Uman i Umeå ligger ved vakre Umeälven, bare ett minutts spasertur fra gågatens butikker. Hos oss er frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen, hver dag!

Clarion Collection® Hotel Uman 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Uman

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
633 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Overnatting

13. august 2023, , j_rnwigg0b

Meget bra rom. Meget grei parkering. Mangler sild og stekt egg til frokost. Litt bråk utenfor på natten. Meget rimelig pris i forhold til kvaliteten på rom og mat. Endel kø ved fika på grunn av at vaf…

Meget bra rom. Meget grei parkering. Mangler sild og stekt egg til frokost. Litt bråk utenfor på natten. Meget rimelig pris i forhold til kvaliteten på rom og mat. Endel kø ved fika på grunn av at vaffelpressene var ganske trege.
Les mere
4

Ferietur Sverige

28. juni 2019, , 662ronaldb

Bodde 3 netter på Clarion Collection Uman. Veldig koselig hotell med god service og veldig hyggelig betjening, både i resepsjonen og i restauranten. God frokost, men savnet kanskje litt variasjon i de…

Bodde 3 netter på Clarion Collection Uman. Veldig koselig hotell med god service og veldig hyggelig betjening, både i resepsjonen og i restauranten. God frokost, men savnet kanskje litt variasjon i den varme delen av menyen. Veldig populær ettermiddags-måltid med steking av vafler. Kvelds-bufféen veldig bra med variert meny for alle aldre. Alt i alt veldig fornøyd med oppholdet. Kan anbefales på det varmeste.

Svar fra eier

20. juli 2019

Kära 662ronaldb, Vilket fantastiskt fint betyg du lämnat! Det värmer verkligen att se att våra gäster fått trivas så bra hos oss. Vi skall absolut ta till oss gällande det varma på frukostbuffén. Varmt välkommen tillbaka till oss på Uman!

Les mere
5

Hyggelig og sentralt hotell i Umeå

27. november 2017, Mo i Rana, Norge, Norwegian573

Clarion Collection Uman hotell er et hotell vi gjerne anbefaler. Hyggelig betjening, god mat og gode senger. Her kan man hygge seg med vafler og kaffe midt på dagen, og treffes i de små salongene ved…

Clarion Collection Uman hotell er et hotell vi gjerne anbefaler. Hyggelig betjening, god mat og gode senger. Her kan man hygge seg med vafler og kaffe midt på dagen, og treffes i de små salongene ved resepsjonen. Vi har bodd her flere ganger og liker oss veldig godt her.

Svar fra eier

5. desember 2017

Tack för dina synpunkter. Gunnar Bäckström

Les mere
5

Trivelig hotell med sentral beliggenhet

16. oktober 2017, Mo i Rana, Norge, wofw

Sentral beliggenhet, god frokost, gratis vafler, kaffe og kveldsmat. Veldig hyggelig personale. Aviser tilgjengelig. Godt tilrettelagt for hunder samtidig som det tas hensyn til øvrige gjester. Det av…

Sentral beliggenhet, god frokost, gratis vafler, kaffe og kveldsmat. Veldig hyggelig personale. Aviser tilgjengelig. Godt tilrettelagt for hunder samtidig som det tas hensyn til øvrige gjester. Det avgjørende for at jeg kommer tilbake er imidlertid at hotellet har NRK1 i TV-tilbudet sitt, det setter jeg stor pris på.
Les mere
5

Kjempebra hotel, sentralt.

20. juli 2017, Trondheim, Norge, Lars-Petter T

Her var alt bra. Det var et veldig fint rom. Frokosten var topp, godt utvalg og fine omgivelser å spise i. Lekeromet til barna var veldig bra, vår gutt lekte lenge der. Det var også god plass i hote…

Her var alt bra. Det var et veldig fint rom. Frokosten var topp, godt utvalg og fine omgivelser å spise i. Lekeromet til barna var veldig bra, vår gutt lekte lenge der. Det var også god plass i hotellets parkeringsgarasje. Anbefales!!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.