Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia, ligger midt i Uddevalla sentrum. Kjenn på varmen og atmosfæren fra Bohuslän. Her er det konferanserom, pub, restaurant og relaxavdeling med badstu.

Quality Hotel™ Carlia 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Føl varmen og nyt atmosfæren fra Bohuslän på Quality Hotel™ Carlia.

Midt i Uddevalla sentrum

Quality Hotel™ Carlia med sin perfekte beliggenhet sentralt i Uddevalla, er nært alt byen har å tilby, samtidig som havet og skogen ligger like i nærheten. Hotellet har blant annet 110 hotellrom, to restauranter og en relaxavdeling. Vi våger å påstå at her, hos oss er den ultimate hotspoten for familier, kompisgjengen, turister eller forretningsreisende. Det er det perfekte stedet for å nettverke på dagen og en glitrende hangout på kveldene og helgene. Til oss ønsker du å komme tilbake igjen og igjen og igjen.

Restaurant og pub

Hotellet har ikke bare en, men hele to restauranter! 1803 er en pub med et stort utvalg av øl og rimelig mat. Her kan du delta på quiz eller sjekke ut fotballkamper.

Eat by Carlia er ikke bare en restaurant, det er også en opplevelse. Sharing food og gode drinker er konseptet vårt. Hos oss får alle sansene dine oppleve ulike deler av verden, fra spennende smakskombinasjoner til leskende drinker og pulserende musikk. Les mer, åpningstider og bordreservasjon.

Møter nær kysten

Hotellet tilbyr utmerkede konferansemuligheter der den gode maten er en stor del av helhetsopplevelsen. Takket være beliggenheten og omgivelsene er det også mange aktiviteter og severdigheter å utforske.

Trening og relax

Just nu är vi i full gång med att renovera vår relax och gym. Vi uppmuntrar istället till frisk luft, och motion utomhus då det finns goda möjligheter i närområdet i vacker natur. Spaser langs den populære Strandpromenaden, padle kajakk eller ta en fottur i fjellet med milelang utsikt. 

Bemanning i resepsjonen

Personalet i resepsjonen er på plass mellom 06:00 - 22:00. Sjekker du inn etter kl. 22:00 er det bare å ta kontakt med oss så ordner vi det.

Velkommen til Quality Hotel™ Carlia!

Kontakt

  • Norra Drottninggatan 26 451 31 Uddevalla , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss eller tog

Hotellet ligger 850 meter unna sentralstasjonen.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Väst tlf +46 522 144 00

Om Quality Hotel Carlia

Antall hotellrom

110 rom

Antall konferanselokaler

7 møterom

Avstand til flyplassen

Göteborg flyplass: 100 km
Trollhättan-Vänersborg flyplass: 34 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.