Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Kung Oscar Trollhättan ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Kung Oscar

Trollhättan,  Sverige

Sentralt i Trollhättan ligger Clarion Collection Hotel Kung Oscar. Bo i et rolig nabolag, med kort vei til butikker, restauranter og togstasjon. Hver dag er både frokost, fika og kveldsmat inkludert.

Clarion Collection® Hotel Kung Oscar 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Kung Oscar

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I et rolig og sentralt nabolag midt i Trollhättan ligger Clarion Collection Hotel Kung Oscar. Her er både frokost, Fika og Evening Meal inkludert - hver dag.

Midt i Trollhättan

Hotellet ligger sentralt i Trollhättan, med kort avstand til kollektivtrafikk og byens tilbud av restauranter og butikker. Samtidig ligger hotellet i et rolig nabolag, som gjør det til et godt sted å trekke seg tilbake til. Göta älv og Arena Älvshögborg ligger bare et par minutter unna.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver dag får du som hotellgjest en stor og god frokost inkludert. I tillegg kan du kose deg med litt sweets på ettermiddagen, og ikke minst spise kveldsmat her på hotellet om du har lyst til det. Les mer om dette under Servicetilbud.

Fra standardrom til leiligheter

Alle våre 82 hotellrom har en fin standard, og er innredet i vakre trematerialer og varme farger. Flere av rommene er klassisk innredet, mens andre har en mer moderne stemning. Rommene er romslige og behagelige, med gode arbeidsflater og fine bad med dusj. Sengene fra Carpe Diem skuffer sjeldent. Fire av hotellrommene er utstyrt med kjøkkenkrok. Vi har også 3 leiligheter som kan leies ut for lengre perioder. En av leilighetene har ett rom, en leilighet ro rom en og leilighet har tre rom. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om leilighetene eller rom med kjøkkenkrok.

Kontakt

  • Drottninggatan 17 461 32 Trollhättan , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Buss til holdeplass Trollhättan Centralstation

Tog/Regionbuss

Tog till Trollhättan Centralstation

Taxi

Vi anbefaler Taxi Trollhättan,
tlf +46 520 820 00 

Om Clarion Collection Hotel Kung Oscar

Antall rom

82 rom - 120 senger

Avstand til flyplassen

Trollhättan Vänersborgs flygplats: 6 km, ca 12 minutter
Landvetter Airport: 100 km, ca 1,2 time

Avstand kollektivtransport

Trollhättan Centralstation: 500 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.