Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her.

Selma Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Selma Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Tren inne og ute, i vått og tørt, hardt eller rolig. Vi har et stort utvalg av gruppetimer, treningsrom og en fantastisk natur å trene i - som også gir deg en god dose inspirasjon.

Treningsrom og treningstimer

På Selma Spa har du alle muligheter til å finne en treningsform som passer nettopp deg. I treningsrommet finnes både maskiner og frivekter. Hver dag har vi rundt åtte treningstimer med instruktør, både med puls, balanse og adrenalin. Se skjema og book time her.

Trene utendørs

Et steinkast fra inngangsdøren finner du herlige treningsløyper, både for gåtur, stavgang, løping og skigåing på vinterstid. Du finner også mountainbikebaner, og om du liker asfalt er landevegsmulighetene rundt Sunne fantastisk fine.

Tilgang til spa

Uansett om du er her som overnattende gjest eller om du har booket dagspa, har du fri tilgang både til treningsrommet og spaområdet. Pass på å ta en tur ned i et av våre basseng eller en stund i badstuen etter en god treningstime - det har du fortjent.

Aldersgrense

Vær vennlig å ta hensyn til at det utenom familieperiodene er 13 års aldresgrense i hele spa- og treningsavdelingen, samt i våre basseng, døgnet rundt.

Åpningstider

Gym

Alle dager: 06:00 - 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Booke personlig trener

Velkommen til å booke personlig trener eller kostholdsrådgivning på
telefon +46 565 166 10 eller
via reservation@selmaspa.se

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.