Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her.

Selma Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Tren inne og ute, i vått og tørt, hardt eller rolig. Vi har et stort utvalg av gruppetimer, treningsrom og en fantastisk natur å trene i - som også gir deg en god dose inspirasjon.

Treningsrom og treningstimer

På Selma Spa har du alle muligheter til å finne en treningsform som passer nettopp deg. I treningsrommet finnes både maskiner og frivekter. Hver dag har vi rundt åtte treningstimer med instruktør, både med puls, balanse og adrenalin. Se skjema og book time her.

Trene utendørs

Et steinkast fra inngangsdøren finner du herlige treningsløyper, både for gåtur, stavgang, løping og skigåing på vinterstid. Du finner også mountainbikebaner, og om du liker asfalt er landevegsmulighetene rundt Sunne fantastisk fine.

Tilgang til spa

Uansett om du er her som overnattende gjest eller om du har booket dagspa, har du fri tilgang både til treningsrommet og spaområdet. Pass på å ta en tur ned i et av våre basseng eller en stund i badstuen etter en god treningstime - det har du fortjent.

Aldersgrense

Vær vennlig å ta hensyn til at det utenom familieperiodene er 13 års aldresgrense i hele spa- og treningsavdelingen, samt i våre basseng, døgnet rundt.

Åpningstider

Gym

Alle dager: 06:00 - 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Booke personlig trener

Velkommen til å booke personlig trener eller kostholdsrådgivning på
telefon +46 565 166 10 eller
via reservation@selmaspa.se

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.