Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Se alle hotell i Sunne, Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her.

Selma Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Selma Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
1101 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Vidunderlig!

6. september 2023, , Stay427567

Rommet var som alltid helt perfekt. Vi sjekket inn på Fredag og var ikke ute av Hotellet før vi reiste hjem på Søndag. Ypperlig service fra vi kom til resepsjonen, spa avdelingen var helt fantastisk.…

Rommet var som alltid helt perfekt. Vi sjekket inn på Fredag og var ikke ute av Hotellet før vi reiste hjem på Søndag. Ypperlig service fra vi kom til resepsjonen, spa avdelingen var helt fantastisk. De ansatte var på hele tiden... Nå har vi bestillt opphold hver 3 måned, en helg bare oss 2... Total avslapping. Takk til Rebekka, Saut, Nina og Thomas.... Vi ses snart igjen
Les mere
1

Fryktelig dårlig hotell

21. juli 2023, , Ronny G

Skulle være tre netter med min sønn på 5 år. Starter med at han ikke får lov å bade i bassenget, for der var det 13 års aldersgrense !? Ble ikke opplyst om dette, så en veldig dårlig start. Kom på rom…

Skulle være tre netter med min sønn på 5 år. Starter med at han ikke får lov å bade i bassenget, for der var det 13 års aldersgrense !? Ble ikke opplyst om dette, så en veldig dårlig start. Kom på rommet, det var så møkkete, samt sønnen min tråkket på et glasskår inne på rommet!? Kriget oss videre og dro ned til sunne camping hvor dem setter pris på barn. Forventet når vi kom tilbake på hotellet at rommet var vasket og nye håndklær, men nei der hadde ikke vært noen. Vi drar nå hjem etter tre netter, men fortsatt ingen som har byttet håndklær eller vært på rommet får å "shine" litt. Betale 5500 kr for 3 netter, og det var ikke i nærheten av forventning. Må si jeg er meget skuffet, og vil ikke anbefale noen å reise hit!
Les mere
5

Romantisk spa-opphold i Sverige!

27. juni 2023, Nesodden, Norge, losalex2233

Veldig god service fra hyggelige ansatte som i stor grad bidro til en flott spa-weekend. Vi følte vi fikk svært godt utbytte av å veksle inn bonuspoeng fra Strawberry på dette hotellet. Blant annet me…

Veldig god service fra hyggelige ansatte som i stor grad bidro til en flott spa-weekend. Vi følte vi fikk svært godt utbytte av å veksle inn bonuspoeng fra Strawberry på dette hotellet. Blant annet med oppgradering til suite over to etasjer med badekar og balkong og en generøs tolkning av hvor lenge vi kunne være i badeanlegget. Vi brukte mye tid i bassengene både utendørs og innendørs og kunne nyte det flotte sommerværet over flere dager. God mat og herlige spa-behandlinger gjorde også sitt til at vi ble imponert over Selma spa og vil anbefale dette til venner og bekjente.
Les mere
4

Bra hotell med fint spaområde og beliggenhet

2. mai 2023, , matgladturist

Hotellet har en avslappende og god atmosfære med veldig fint spaområde båre inne og ute. Det var også treningsmuligheter i sal/gruppetimer. Det var utsikt over Frykensjøen og rommet svarte til forvent…

Hotellet har en avslappende og god atmosfære med veldig fint spaområde båre inne og ute. Det var også treningsmuligheter i sal/gruppetimer. Det var utsikt over Frykensjøen og rommet svarte til forventningene ut fra romkategori.
Les mere
3

Fine rom og fine bassengområder. Anbefaler ikke helpensjon.

22. august 2022, , LarseNog81

Fint 2 netters opphold. Lyst og fint Superior-rom med nydelig utsikt og ganske nytt bad. Bra frokost.. men helt utrolig dårlig lunsj og 3-retters i helpensjon. Anbefaler å bestille uten og heller velg…

Fint 2 netters opphold. Lyst og fint Superior-rom med nydelig utsikt og ganske nytt bad. Bra frokost.. men helt utrolig dårlig lunsj og 3-retters i helpensjon. Anbefaler å bestille uten og heller velge retter fra ala-carte. Deilige drinker i poolbaren og god service all over. Inntrykket trekkes dessverre ned av kjedelig matopplevelse og gammel/slitt restaurant og bar. Byr ikke på luksusfølelsen vi betalte dyre dommer for.

Svar fra eier

31. august 2022

Tack Lars för din feedback och den tar vi till oss av! Kul att höra att rum & frukost samt utsikten var till belåtenhet! Välkommen åter så har vi styrt upp maten ännu bättre.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.