Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her.

Selma Spa 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,8
av 10
Vurdering av Selma Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Selma Spa i Sunne finnes det mye å gjøre, uansett om du vil hvile deg eller ha noen aktivitetsfylte dager.

Omgivelser

Selma Spa ligger en kilometer fra Sunne sentrum, og i nærheten av hotellet finnes det flere fine steder å besøke, kulturseverdigheter å se og shopping for den som vil det. Her er det også helt okei om du bare vil slappe av i en deilig morgenkåpe eller nyte våre spabehandlinger.

Spa

I hjertet av Selma Spa finner du vår spaavdeling med innendørsbasseng, vanlig badstue, dampbadstue og urtebadstue. I vår behandlingsmeny finner du en mengde ulike behandlinger for hele kroppen.

Trening og aktiviteter

Vi har et fullspekket treningsopplegg med alt fra yoga til styrketimer og spinning. Rett utenfor døra er det turstier og løpemuligheter. Å ta sykkelen fatt er fantastisk, uansett om du vil sykle på langeveien eller prøve deg på mountainbike. Golfbanen rett i nærheten byr på en utfordring, og det samme gjør Ski Sunne som ligger 10 km fra hotellet.

Smaksopplevelser

Ordene "nyttig" og "godt" står ikke i motsetning til hverandre for oss på Selma Spa. Vår mat skal passe for deg som lever et aktivt liv, og som liker å nyte det gode i livet samtidig. I vår restaurant finnes det alltid både kjøtt, fisk og vegetar på menyen.

Konferanse

På Selma Spa ordner vi konferanser og møter.

Rom for avkobling

På et spahotell er rommet ditt viktig. Det er der du kan trekke deg tilbake etter en lang dag med bad, behandlinger, trening og god mat. Vi er stolte over våre lyse og store rom. Les mer om de ulike romtypene her.

Barn på Selma Spa

Alle er velkommen til oss, men vi har ikke et tilbud tilpasset barn. Enkelte uker har vi familieperioder på Selma Spa, med aktiviteter som er tilpasset for de yngste gjestene våre.

Kontakt

  • Telefon: +46 565 166 00
  • Faks: +46 565 166 20
  • E-post: info@selmaspa.se
  • Org. nr: 556588-3336
  • Sundsberg 68693 Sunne , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog og buss

Sunne stasjon

Om Selma Spa+

Antall rom

184 rom - 430 senger

Antall konferanselokaler

15 stk - makskapasitet 400 personer

Avstand flyplass

Karlstad Airport: ca 45 min
Torsby flyplas: ca 30 min
Oslo Lufthavn: ca 3 timer

Avstand lokaltrafikk

Sunne stasjon: 1,5 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.