Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Middagspakke med hotell og frokost

Solen og lysere tider har endelig kommet! Feir dette med en herlig hotellhelg på et av våre mange hotell i Norden, og nyt en 3-retters middag, overnatting og frokost.

Middagspakke med hotellovernatting – fra 1990 kr for to!

Solen och ljusare tider har äntligen hittat fram. Nyt tiden med partneren, en venn eller et familiemedlem med en magisk middag og hotellovernatting til en skikkelig bra pakkepris.

Skaff deg noe å se frem til – hva passer vel bedre enn et eksklusivt hotellopphold med en 3-retters middag inspirert av vårens smaker og nordiske råvarer. Gjør våren enda bedre og book en fullspekket pakke, fra 995 kr per person/natt i dobbeltrom (totalt 1990 kr) og fra 1695 kr for en person/natt i enkeltrom.

Tilbudet gjelder alle helger, fra torsdag til søndag, på opphold til 23. juni. Book senest 20. juni.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 23. juni 2024. Bookingen kan kanselleres eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.