Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Sundsvall. Perfekt beliggenhet for møter, underholdning og opplevelser med gåavstand til shopping i Stenstan. Her ligger den populære restauranten q.bar og nærmeste nabo er Bio Drakstaden, garasjeplass finner du i kjelleren.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sundsvall

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Sundsvall har noe for enhver smak! Med 3000 m² med konferanselokaler og våre moderne restauranter, er anlegget et av de mest komplette i Sundsvall.

Med fokus på konferanse

I konferanseetasjen har vi 17 konferanse- og grupperom. I tillegg har vi tilgang til Filmstadens åtte salonger og romslige foajé - perfekt for forelesninger og seminarer. Kinoen er i hovedetasjen i samme hus.

Parkering

Det er parkeringsplasser og varm garasje i tilslutning til hotellet. Du kan ta heisen rett opp til resepsjonen, konferanseetasjen eller etasjene med rom. Prisen for garasjeplass er 180 SEK/døgn, og det kan du betale sammen med hotellregningen. Garasjeplass kan ikke reserveres i forkant.

Avenys restauranter

Fra banketthall til konsertsal til jazzklubb. Scen Avenue har Sundsvall bredeste underholdningsutvalg. Med restaurantlokaler over to etasjer, har vi et stort utvalg av underholdningsmuligheter kombinert med muligheten til å bare sitte ned, slappe av og sosialisere over middag og drikke.

Sundsvall når du har fri

Quality Hotel Sundsvall ligger noen få minutters gange fra Sundsvalls vakre steinby, som har all shopping og servicetjenester du kan ønske deg. Avenys Restauranter og biografen gir deg mange muligheter for underholdning på huset. För barn rekommenderar vid gärna ett besök på badelandet Himlabadet eller Trolska skogen. Om sommeren er det mange vakre strender langs kysten av Sundsvall, og om vinteren kan vi tilby gode langrennsløyper og skisenter i nærheten.

Kontakt

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Fra busstasjonen Navet i Sundsvall følger du gaten Esplanaden sørover ca 500 m. 

Fra sentralstasjonen

Når du kommer til togstasjonen og ser vestover ser du skiltet Quality Hotel Sundsvall på en høy mørkerød bygning. Gangavstand ca 500 m

Ankomst nærmeste flyplass

Sundsvall Timrå Airport 23 km. 

Om Quality Hotel Sundsvall

Antall hotellrom

201 rom - 429 senger

Antall konferanselokaler

25 stk -  plass til 1433 deltagere

Avstand flyplass

24 km - ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

lokaltrafikk 400 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.