Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Strömstad Spa & Resort Strömstad ,  Sverige

Se alle hotell i Strömstad, Sverige

Strömstad Spa & Resort

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa & Resort ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa & Resort 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Strömstad Spa & Resort

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
1599 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Full pris for under medium kvalitet

31. mars 2024, , André M

Slitne rom, priser på mat,drikke, drinker, spa og snacksantyder topp kvalitet, men opplevelsen står ikke i stil. Full pris for mindre enn medium kvalitet.. velg laholmen istedenfor, eller andre hotell…

Slitne rom, priser på mat,drikke, drinker, spa og snacksantyder topp kvalitet, men opplevelsen står ikke i stil. Full pris for mindre enn medium kvalitet.. velg laholmen istedenfor, eller andre hoteller i byen. Tungvint å komme seg at og fram til byen, krise I'm linfärjan står..
Les mere
1

Skuffende håndtering av kritikk, og dårlig opplevelse av service

11. mars 2024, , grohelenes

Pluss for restaurant, ellers ikke en god opplevelse. Vi betalte mer enn oppgitt ved bestilling (1200 Nok pluss), og hverken Strawberry eller hotellet vil ta eierskap i denne feilen. Til tross for at d…

Pluss for restaurant, ellers ikke en god opplevelse. Vi betalte mer enn oppgitt ved bestilling (1200 Nok pluss), og hverken Strawberry eller hotellet vil ta eierskap i denne feilen. Til tross for at de innrømmer feil… Svært skuffende opplevelse for en gammel Choicer og trofast Choice gjest i over 20 år.
Les mere
5

SUPER! Anbefales det sterkeste

24. februar 2024, , carolinabraathen

Jeg booket dato uten å tenke på at det var vinterferie, jeg var der med min voksen sønn. Det var mye folk/familie med småbarn. Positiv overaskende, selv det var mye folk men klarer på en måte vi fikk…

Jeg booket dato uten å tenke på at det var vinterferie, jeg var der med min voksen sønn. Det var mye folk/familie med småbarn. Positiv overaskende, selv det var mye folk men klarer på en måte vi fikk velvære opplevelse. Personalet driver fikser og ordner hele tiden, så veldig behagelig og ryddig stor sett. Rommet er fint, maten og service på restaurant var helt fantastisk. Frokosten var det beste hotell frokost jeg har spist på lenge i Skandinavia og jeg har vært mye på hotell runder i det siste året. Top Noch!
Les mere
3

Forbedringspotensiale

20. februar 2024, Oslo, Norge, QExcellent

Takket være serviceinnstilt personale ble dette et hyggelig opphold. Menneskene er hjertet i bedrifter som dette. Hyggelig og informativ innsjekk. De tar godt hånd om sine lojale medlemmer og vi fikk…

Takket være serviceinnstilt personale ble dette et hyggelig opphold. Menneskene er hjertet i bedrifter som dette. Hyggelig og informativ innsjekk. De tar godt hånd om sine lojale medlemmer og vi fikk et fint hjørnerom med terrasser på begge sidene. Kjøkkenkrok, men kunne ikke bruke annet enn kjøleskap og fryser, h ilket var greit nok siden vi ikke skulle lage mat selv. Vi ville prøve buffeten. Denne var relativt kjedelig hvis vi sammenligner med andre spahotell vi har besøkt. Sjømatavdelingen hadde sjøkreps sim dro helhetsopplevelsen opp. Varmmat avd var ganske kjedelig og smakløs. Vi så også noen av rettene til frokost neste dag, i en noe tørrere forfatning. For første gang kunne jeg ikke fullføre min tallerken med varm frokost. Soggy bacon og smakløs utvannet eggerøre. Dette var i vinterferien og naturlig nok mange barn som var gjester. Dette preger desverre oppholdet hvis du hadde tenkt et rolig par opphold. Vil definitivt ikke anbefale buffet etter at flere barn har pirket med fingrene og hostet i den. Beliggenheten er bra med fin utsikt, noe slitt interiør på rom, håndtak som ikke er reparert etc. Stedet virker bra til en konferanse. Vi kommer tilbake en annen årstid, utenom skoleferie.
Les mere
2

Drar ikke hit igjen

6. februar 2024, , Sigmund B

- Ingen aircondition, som gjorde det grusomt varmt på sommeren. Nesten umulig å lufte da vinduet ikke åpnet ordentlig opp. - Svært lytt på hotellrommet. Vi hørte hva naborommene snakket om. - Det var…

- Ingen aircondition, som gjorde det grusomt varmt på sommeren. Nesten umulig å lufte da vinduet ikke åpnet ordentlig opp. - Svært lytt på hotellrommet. Vi hørte hva naborommene snakket om. - Det var bare 1 dør på dusjkabinettet, så vann sprutet utover hele badet. - Brune flekker på toalettpapiret. - Tørkepapiret var krølla sammen og stappa ned i beholderen. - Hadde gleda oss til belgiske vaffler, men da måtte vi stå å vente i en halv time før noen dukka opp og stekte de. Og når vi først fikk de, var de ikke noe gode.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.