Medlemskap

5/33

Yasuragi

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, meditative aktiviteter, avslappende behandlinger og flere unike restauranter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av japansk minimalisme og naturlig harmoni, bare 20 min fra Stockholm Centralstation. Enten du kommer for jobbmøter eller åndelig renselse, vil du forlate Yasuragi med fullstendig sinnsro.

Les mer om hotelletchevronDown

Konseptet Yasuragi


Yasuragi står for indre ro og harmoni, og hele hotellet er designet for å få deg i zen-modus. Med minimalistisk japansk design i både rom og fellesområder og gjennomgående fokus på kroppslig og mental velvære kan du ikke unngå å slippe stresset fra kroppen. I tillegg til spaet, hotellets midtpunkt, tilbyr Yasuragi en rekke harmoniske aktiviteter. Følg med på den daglige timeplanen, og få med deg yoga- og meditasjonstimer for en guide til dyp harmoni. For å komme enda nærmere naturen kan du fortsette meditasjonen ute i den japanske hagen, som strekker seg helt ned til skjærgården.


Japansk bad – en sjelfull oase


Hotellets midtpunkt er spaanlegget – et ekte japansk bad – hvor du kan nyte diverse badstuer, gjennomgå japanske renselsesritualer og slappe av i vann fra varme kilder både inne og utendørs. Ta en spabehandling for ekstra effekt på både kropp og sinn. Spaet har stillesoner og stilletider, der du kan være helt med deg selv, med bare lyden av natur og rennende vann til å bryte stillheten. Du får utdelt en yukata – en japansk badekåpe – og badeklær for bruk i spaet. Spaet har 16-års aldersgrense, med unntak av utvalgte perioder.


Zen konferanse


Meditasjon og et avslappet sinn er bevist å øke inntaket av informasjon og læring. Så gi kollegene dine det beste utgangspunktet ved neste konferanse, og sikre en møteopplevelse utenom det vanlige. Yasuragi har 3 store og 22 mindre møterom, med plass til opptil 400 konferansegjester, og tilbyr en rekke aktiviteter i forbindelse både før, under og etter eventene. I tillegg er hotellet enkelt å komme seg til, bare 20 minutter fra Stockholm Centralstation, og med gode parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet.

tripAdvisor4.0 / 51317 anmeldelsernewTab
breakfast

Frokost inkludert

Frokost er alltid inkludert

planet

Avslappende og naturnært

Rolige omgivelser med natur på alle kanter

spa

Harmoni og japansk bad

Mental velvære med meditasjon, yoga og spa

På hotellet

24h24 t resepsjon

parkingTypeParkering

gymTreningsrom

climateControlKlimakontroll

roomServiceRoom service

petsAllowedKjæledyr tillatt

hotelLoungeLobby lounge

sunTerraceSolterrasse

gardenHage/bakgård

laundryServiceVaskeservice

priceTagLobbybutikk

wifiGratis wifi

breakfastFrokost

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagasjerom

smokingNotAllowedRøyking forbudt

giftBenefitGavebutikk

Finn oss

Hamndalsvägen 8

13281, Saltsjö-Boo, Sverige

Veibeskrivelse

Kjekt å vite

Våre tilbud

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?