Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Globe

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Frokost serveres i Arenarestauranten vår i 7. etasje med mulighet for utsikt mot Avicii Arena. Vår frokostmatsal har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Kontakt alltid hotellet direkt for aktuelle åpningstider i storhelger og under sommerperioden.

Frokosten serveres:

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.30 - 10.30

Bor du ikke på hotellet?

Velkommen på frokost, SEK 195 per person (med forbehold om tilgjengelighet).

Parkering

Quality Hotel Globe har en liten utendørs parkeringsplass bak hotellet (225 SEK/dag). Som gjest på hotellet kan du forhåndsbestille plass ved å kontakte oss på mail eller telefon. Alternativt kan du parkere i Globen Shopping (Arenavägen 49, etasje 3) hvor du finner inngangen til hotellet via parkeringshuset, gi beskjed til resepsjonen ved ankomst og få en rabattert pris som på 250 SEK/dag.

Treningsrom

Som hotellgjest har du tilgang til det døgnåpne treningsstudioet, som ligger i 2. etasje, ved siden av lobbyområdet.

 • Sjekk ut raskt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut av hotellet? Hvis du registrerer deg for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt legge igjen nøkkelen din i Express Checkout-boksen når det er på tide å forlate hotellet. Og du - det er definitivt ingen kø.

Vaskeri

Vaskeri er tilgjengelig på hotellet mandag til fredag. Lever inn tøyet i resepsjonen før kl. 09.00 og du vil motta den igjen samme dag etter kl. 17.00. Priser og vaskepose finnes i rommet.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lounge 24

Bak resepsjonen ligger Lounge 24, her har vi det meste du plutselig kan få lyst på. Kaffe, drikke, chips, smågodt og annet smått & godt. Diverse hygieneartikler og andre viktige ting du kan ha glemt på reisen kan du kjøpe i resepsjonen.

WIFI

Alle hotellrommene og fellesområdene har gratis trådløst internett. Velg nettverk Qualityguest.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Joggerute
 • Bankettsal
 • Heis
 • Sammenhengende rom
 • Konferansesenter
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant
 • Handikap-rom
 • Hotellet er fullstendig tilgjengelig for handikappede
 • Turistinformasjon
 • Badekar på utvalgte rom
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.