Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central tilbyr Stockholms mest sentrale beliggenhet, rundt hjørnet for sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til byens fantastiske tilbud av restauranter, shopping, museer og utesteder.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Noen må ha det. Andre bryr seg ikke. Hos Xpress hopper vi over buffeten og lar deg bestemme selv. Stikk innom Barception og kjøp en havregrøt, frokostpose, yoghurt eller noe annet godt. Keen på en kaffe & croissant? Null stress – vi har det og! Du kan også kjøpe våre ferdige frokostpakker som koster 95 SEK.

Parkering

I samme bygg som hotellet ligger et parkeringshus som hotellets gjester kan bruke. Det er et begrenset antall plasser, og de kan ikke forhåndsbookes. Prisen er 500 SEK, og du betaler i garasjen.

Lobbybar

I Comfort Hotel Xpress Stockholm Centrals lobbybar, beliggende i resepsjonen, kan du kjøpe snacks, enkle retter, snop og snacks. Ta med det du skal spise til rommet eller slå deg ned i vår nyrenoverte lobby.

Åpningstider

Alle dager: Hele døgnet (alkohol serveres mellom kl. 11.00 - 00.00)

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl 18.00 alle søndager, uten ekstra kostnad. Husk å si fra i resepsjonen. Og du - det går ofte bra å sjekke inn litt tidligere eller sjekke ut litt senere andre dager også om vi har rom, men da mot en avgift.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi over hele hotellet. Logg inn med navn og e-mailadresse, eller bruk ditt medlemsnummer for å logge deg på vårt trådløse nettverk.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.