Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter, barer, shopping og gallerier. Hotellet har også Elements Spa, restaurang NÒR Södermalm, to barer og din nye stue - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Stockholm

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vill du ha litt ekstra luksus og mer plass, eller et besøk utover det vanlige? Oppgrader til en av våre fine suiter.

Juniorsuiter

Vår Juniorsuite er et todelt rom med generøst lysinnslipp, separat arbeids- og selskapsplass og et fantastisk bad. Alle rom har brede dobbeltsenger (og sovesofa for dere som har med hele familien) og LCD-TV.

New York-suiter

Bo i en 50 kvm, suite, over to plan med et luksuriøst  baderom og en herlig sittegruppe. New York-suitene har panoramavinduer fra gulv till tak og utsikt mot Søderleden og Globen.

Sødersviten

Hotellets fineste suite, Södersviten, er en unik suite for deg med høye krav på standard, plass og komfort. Södersuiten er 120 kvm som går over to plan, med generøse selskaps- og arbeidsområder. I tillegg har man en egen terrasse. 

I den andre etasjen finnes soverom og bad med en spektakulær utsikt. I første etasje finnes en møtedel med sofagruppe med konferansebord for upp till 16 personer. Södersuiten er utrustet med en 50 tommers Lava TV för datapresentasjoner og ergonomiske stoler.  

Bestille suiter

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46 8 462 10 10 eller via cl.stockholm@strawberry.se

I suiten er det inkludert

- Frokost

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.