Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finnes det lyse hotellrom innredet i skandinavisk design, fleksible konferanselokaler og The Social Bar & Bistro. Hotellgjester får rabattert inngang til Selma City Spa.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Sign

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Tren i vårt nye bærekraftige treningsstudio med de nyeste maskinene fra Technogym. Don't wait for a sign – just sweat!

Velkommen til vårt nyrenoverte treningsstudio med fokus på bærekraft. Her har vi de nye Artis Renew-treningsmaskiner fra Technogym som omgjør energien som produseres ved bruk til strøm og sender det ut på el-nettet. Når du trener kondisjon hos oss, reduseres, omgjøres og fornyes energi takket være det nye utstyret.

Utstyr i treningsrommet

Treningsutstyret er det siste innen treningsteknologi fra Athletic Performance, som for eksempel Skillmill. Dessuten har vi introdusert det nye gruppetreningskonseptet Omnia (Move Train Play).

Personlig trener – book i dag

Her hos oss har vi sertifiserte trenere som du kan booke økter med, enten for én gang eller for en lengre periode. Du kan booke til deg selv eller til mindre grupper. Book din personlige trener via pt.sign@strawberry.se.

Arkitektene bak treningsrommet

Treningsstudioet er designet av husets arkitekt, Inside by Wingårdhs, for at du skal få en treningsopplevelse du sent vil glemme! 

Første hotell med miljøbevisst standard

Clarion Hotel Sign er det første hotellet av alle Clarion Hotel som får denne nye miljøbevisste standarden på treningsrommet. Med tiden kommer denne til å bli implementert ved resterende hotell i kjeden. Energien som produseres mens man trener blir omgjort til strøm som sendes ut på el-nettet.

Treningsrom

24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.