Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

At Six er Stockholms nye møtested, og noe ganske utenom det vanlige. Det eksklusive hotellet med et unikt tilbud av rom, restauranter og barer, treningsrom og eventarena blir fort din nye Stockholmsfavoritt. Vi ses her.

At Six 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,7
av 10
Vurdering av At Six

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

At Six er Stockholms stiligste hotel ved byens nye midtpunkt, Brunkebergstorg 6. Med 343 eksklusive rom, en storslagen event- og møtearena samt restauranter og barer med herlig mat og drikke.

Ditt nye førstevalg i Stockholm

Selvsagt kan du også bare nyte å gjøre ingenting i en avslappende atmosfære. Hotellet ligger dessuten bare en kort gåtur fra kollektivtransport, Stockholms sentralstasjon og flytoget, Arlanda Express. At Six er stedet for deg uansett om du er her på konferanse, på ferie eller bare vil gjøre noe litt utenom det vanlige for en stund. Les mer om Stockholm her.

Unikt utvalg av hotellrom

At Six har 343 fantastiske rom, der de minste er hele 26 kvadratmeter. Kos deg med en fantastisk utsikt over Stockholm fra våre tre penthouse-etasjer med panoramavinduer, eller unn deg et luksuriøst opphold i en av 40 små og store suiter – deriblant en presidentsuite med egen takterrasse vendt mot det Kongelige slottet. Alle rom er elegant innredet med en morsom twist.

Vår mest luksuriøse suite 

The Masterpiece Suite er vår aller beste suite. 85 kvadratmeter med luksus du kan tenke deg, inkludert en stor privat terrasse med utsikt over hele Stockholm, unik innredning og høyeste sikkerhetsnivå.

Et internasjonalt midtpunkt i Stockholm

At Six handler ikke bare om gode hotellopplevelser, men om opplevelser for alle sansene. Kom gjerne innom vår vin- & delibar på en kaffe eller et glass vin med småretter samtidig som du titter ut på torgets folkeliv. I restauranten kan du spise europeiske og internasjonale klassikere som alle er lagd med omhu på sesongens lokale råvarer. På sommeren brer restauranten seg ut på torget. Cocktailbaren vår har et generøst utvalg av gode drinker og bra musikk - et perfekt sted for mingling og events. Les mer om våre restauranter og barer her.

Konferanse og event på At Six

At Six har 2 000 romslige kvadratmeter for alle slags arrangementer og kontekster. Små og store møterom gjør det mulig å ordne både store konferanser og små, lukkede møter. Dere velger, vi fikser. Les mer om vår event- og møtearena her.

Book møterom direkte online

Nå kan du booke møterom direkte online. Se 360-bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, sitteplasser, bestill mat og drikke. Les mer og book møterom online her.
Merk at siden for booking er på engelsk.

Eksklusivt trenringsrom med valmuligheter

Ta en velfortjent pause fra hverdagen i treningsrommet vårt som har en egen kondisjonsdel, frie vekter og moderne treningsapparater.

Design møter kunst

På At Six møter samtidskunst og moderne design svensk håndverk. De prisbelønte, britiske innredningsarkitektene Universal Design Studio står for den moderne og tidløse innredningen, og kunsten er valgt ut av kunstkuratoren Sune Nordgren.

Stockholms nye midtpunkt – byens mest elegante møtested

Navnet At Six er en hyllest til Stockholms nye midtpunkt og den svenske hovedstadens mest elegante møtested, Brunkebergstorg 6. Et livsstilshotell med totalt ti barer og restauranter – alle drevet i egen regi. Vi kombinerer det beste av det internasjonale og det lokale for å sørge for at ditt besøk blir en spesiell opplevelse.

Velkommen til At Six!

Kontakt

  • Brunkebergstorg 6 11151 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

T-bane

T-banestasjonen T-Centralen

Buss

Holdeplass Gustav Adolfs torg med buss 53, 57 og 65

Fra Arlanda

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm Centralstation

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, tel. +46 8 15 00 00

Om At Six

Innredning

Universal Design Studio

Antall rom

343 stk – 686 senger

Konferanse- og møtekapasitet

850 personer

Avstand flyplasser

Arlanda flyplass: 40,4 km, 20 min med Arlanda Express, ca 35 min med bil 
Bromma flyplass: 8,7 km, ca 20 min med bil

Avstand kollektivtransport

Bussholdeplass Gustav Adolfs torg: ca 100 m
T-banestasjon Kungsträdgården: ca 100 m
T-banestasjon T-Centralen: ca 300 m
Stockholms centralstation: ca 300 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.