Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 hotellrom, 10 XXL-rom och 4 møterom er dette det nye flaggskiphotellet til Comfort Hotel. Du kommer enkelt og raskt frem til flyet ditt. Det beste stedet å starte reisen din på. Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Arlanda Airport kommer til å endre synet ditt på flyplasshoteller – og bevise at budsjettalternativer ikke nødvendigvis er kjedelig! Comfort Hotel Arlanda Airport møter den moderne reisende, uansett om du er ute på ditt livs reise, skal besøke en kompis, eller på et viktig møte.

5 minutters gangavstand fra SkyCity og terminal 4 & 5

Easy access til og fra Arlanda flyplass. Fra hotellet er det bare 40 meter å gå til SkyCity og fire minutter å gå till terminal 4 og 5. Fra terminalen følger du skiltingen mot SkyCity, og deretter mot Comfort Hotel Arlanda Airport. Følg skiltning mot Hotell, forbi Clarion Hotel Arlanda Airport og ned rulletrappen. Hotellet ligger rett over gaten til inngangen til SkyCity.

Parkering

For deg som kommer med bil har vi en varm garasje. Priser og mer info om parkeringen finner du under servicetilbud.

Frokost

Frokostbuffeten serveres syv dager i uken fra 05:30 og er alltid inkludert i romprisen. Skal du rekke et tidlig fly? Tidlig frokost er tilgjengelig fra 03:00. Les mer om frokosten her

Mat & drikke

Køkkenet er åpent syv dager i uken mellom 17:00 og 23:00. På menyen finner du barsnacks, deilig pizza fra vår pizzaovn, et utvalg av sesonginspirerte retter og selvfølgelig en skikkelig god burger. All mat og drikke bestilles i Barception.

I vår Comfort Deli finner du alltid et utvalg av ferske salater, sandwicher och andre enkle retter som kan varmes opp i Barception. Nøyaktig hva som tilbys varierer fra dag til dag, baseres på årstidens råvarer. Åpen 24/7.

Barception

En kombinasjon av bar og resepsjon der du kan sjekke inn og ut, kjøpe noe å spise, eller ta deg en drink.  Barception og Comfort Deli finner du ved lobbyen. Velkommen!

Easy to enjoy

På Comfort Hotel Arlanda Airport er livet enkelt. Nyt en sunn og god frokost om morgenen. Tren døgnet rundt. På hotellet har du til og med mulighet til å vaske klærne dine døgnet rundt, sånn at du alltid har rent tøy i kofferten enten før eller etter en reise. Strykerom finnes i alle etasjer, så skjorten din er klar for arbeidsdagen eller reisen. Er dere mange i familien eller en stor vennegjeng, har vi 10 XXL-rom med plass til 8 personer.

Raske og effektive møter!

Behov for et møterom i en time? For en hel dag, eller kanskje flere dager i strekk? Vi fikser det. Det er bare å begynne å brainstorme, lande en avtale, eller jobbe i ro og mak. Når sulten slår til er vi der for deg – uansett hva du vil booste energinivået ditt med.

  • Tornvägen 19A 19060 Stockholm, Arlanda , Sverige

Finn frem til hotellet

Fra Arlanda flyplass

Fra terminal 4 og 5, følg skilt mot SkyCity, deretter mot Comfort Hotel Arlanda Airport. Hotellet ligger ned rulletrappen og rett over gaten fra ingangen till SkyCity.

Sentrale Stockholm

Arlanda Express tar deg til og fra Stockholm sentrum på 20 minutter
50 meter til Flygbussen, 45 min til Stockholm sentrum
50 meter til nærmeste busstasjon, ca. 1 time til Stockholm sentrum med lokaltransport
Bil ca. 40 minutter, 42 km

Taxi

Vi anbefaler Cabonline,
tel: +46 87 44 95 60

Om Comfort Arlanda Airport

Antall hotellrom

503 hotellrom

Konferanse- og møtekapasitet

4 konferanserom med kapasitet på ca. 80 personer

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.