Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Sverige

Se alle hotell i Solna, Sverige
  • Santiago Bernabéu styrerom med plass til 16 personer på Quality Hotel Friends

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Friends

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen till oss på Quality Hotel Friends! Har du spørsmål angående ditt opphold? Da håper vi du får svarene her.
Parkering 

I tilknytning til hotellet og rundt Friends Arena tilbyr Parkman utendørs parkering. Plassene ikke reserveres på forhånd. Betale gjør du i Parkmans parkeringsautomater eller via EasyPark-appen. Vær oppmerksom på skilting om arrangementer på Friends Arena, da parkeringen kan måtte stenge.

Om parkeringen er full, anbefaler vi Arenagaraget på Evenemangsgatan om du skal parkere i over to timer. Ved kortere besøk kan du stå kostnadsfritt i Mall of Scandinavias garasje i opp til to timer, deretter debiteres du for hver påbegynte halvtime. Priser og vilkår finner du her. 

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Friends er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Mall of Scandinavia

For å komme til hotellet fra Solna lokaltogstasjon kan du gå gjennom kjøpesenteret. Den raskeste veien er via inngangen mellom hovedinngangen og inngangen ved O'Learys. 

Lounge 24

I vår lobby finner du Lounge 24, en butikk med selvbetjening som er åpen døgnet rundt. Der finnes et stort utvalg av ulike produkter som snacks, lette måltider samt kald og varm drikke. I Lounge 24 kan du alltid få en varm espresso uansett tid på døgnet!

Bagasjerom

Ved siden av lobbyen finnes et bagasjerom der vi tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter ditt opphold.

Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt medlemsnummer som står på medlemskortet ditt.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du pakket? Ingen fare - i resepsjonen finner du det meste du trenger; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberingskum, shampoo, balsam, fuktighetskrem, skopuss og sykit.

Oppgradering av rom

Vil du gjøre besøket ditt litt ekstra luksuriøst? Kanskje leter du til og med etter en suite med grandios utsikt over Stockholm? Kontakt booking på +46 08-705 70 00 eller via e-post til q.friends@strawberry.se så hjelper vi deg med oppgraderingsmuligheter.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 16.00
Utsjekking senest kl. 11.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Brasserie X

Mandag - torsdag: 17.00 - 22.00
Kjøkkenet stenger 21.30
Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30
Kjøkkenet stenger 22.00
Søndag: Stengt

Lobbybaren

Mandag - søndag: 15:00 - 23:00
Siste bestilling 30 minutter før baren stenger

Treningsrom

Mandag: 06.00 - 23.00
Tirsdag: 06.00 - 23.00
Onsdag: 06.00 - 23.00
Torsdag: 06.00 - 23.00
Fredag: 06.00 - 23.00
Lørdag: 06.00 - 23.00
Søndag: 06.00 - 23.00

Regler for bruk av dop og lystgass

Vi tar sikkerheten og trivselen til våre gjester på største alvor. Vi vil informere om at vi har en streng nulltoleranse for bruk av narkotika og lystgass i våre rom. Dersom slike aktiviteter oppdages, vil en oppryddingskostnad på 3000 SEK komme i tillegg. Vi ber alle våre gjester om å respektere denne regelen for å sikre et trygt og hyggelig opphold for alle. Takk for din forståelse og samarbeid.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.