Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Sverige

  • Santiago Bernabéu styrerom med plass til 16 personer på Quality Hotel Friends

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Friends

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Endelig kan vi på Quality Hotel™ Friends sammen med Lollo & Bernie presentere verdens kanskje morsomste lekeplass, Solens Land! Ta med barna og finn på noe gøy, for her tar leken aldri slutt og minner kommer til å skapes for livet!

Solens Land

Ja det er sant, Solens Land har offisielt flyttet inn til oss på Quality Hotel™ Friends og leken har såvidt begynt. Når du som småbarnsforelder sjekker inn hos oss bor du ikke bare på Stockholms største hotell, men du har også tilgang til Solens Land!

Etter at du har sjekket inn på rommet og pakket ut kofferten, er dere hjertelig velkommen til 2. etasje for å besøke Solens Land, som er det største i sitt slag. Her kan barna boltre seg og leke fritt i et fargerikt og mykt miljø på rundt 230 kvadratmeter, sammen med deg.

Hva kan man gjøre i Solens Land?

I Solens Land finnes det ingen grenser for hva du kan finne på, la fantasien løpe fritt! Når du går inn i Solens Land blir du møtt av et tropisk miljø med mange morsomme ting du kan finne på!

Her kan barna leke i sklien, hoppe på trampolinen, slappe av i saccosekken, blande smoothies i smoothiebaren, trene på balansen på surfebrettet, hoppe paradis og prikken over i-en, danse i diskorommet til Lollo & Bernies favorittsanger!

Når det er sagt, så ønsker vi våre kjære familier hjertelig velkommen til verdens første Solens Land, vi sees!

Solens Land

Åpningstider

Mandag - søndag: 07:00 - 19:00

Kjekt å vite

  • Solens Land er tilpasset for barn i 3 -7 års alderen, men alle er selvfølgelig velkomne!
  • All lek skjer under tilsyn og ansvar av foreldre.
  • Mat og drikke kan er ikke lov i Solens Land.
  • Det er ikke lov med sko i Solens Land.

Familiepakke

Synes du Solens Land høres helt perfekt ut? Da har vi det ultimate tilbudet for nettopp deg og din familie, nemlig vårt Familiepakke!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.