Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Prisma

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Prisma er et konferanse- og familiehotell, beliggende sentralt i Skøvde. På gangavstand finnes Skøvde Rececentrum og Skøvde City med sine mange butikker og restauranter.

Beliggenhet og omgivelser

Quality Hotel Prisma ligger i vakre omgivelser ved Boulognerparken, en grønn oase midt i Skøvde. Fra hotellet tar du deg enkelt til turistmål som Hornborgarsjøen, Läckö slott og Skara sommerland.

Konferanse

Hotellets moderne og lyse konferanselokaler kan ta i mot totalt 180 deltagere. Vårt personale kan selvsagt hjelpe deg med å planlegge små og store arrangement. Du vet vel også at det er fritt frem å forsyne seg med softis og popcorn under hele konferansen når du bestiller konferanse hos oss? En garantert suksess!

Restaurant og bar

Restauranten er midlertidig stengt, i mellomtiden kan du kjøpe varme retter og drikke i resepsjonen.

Her på Quality Hotel Prisma har vi en koselig restauant, The Social Bar & Bistro, hvor du kan nyte god mat og drikke. Vi serverer frokost, lunsj og middag i stilrene omgivelser. Hos oss kan du lene deg tilbake mens personalet tar seg av resten.

For laget og heiagjengen

Vi er glade for å kunne tilby våre idrettsgjester rabattert pris i forbindelse med kamper, konkurranser og løp. Få den beste starten på idrettsarrangementet med en god seng, mulighet til både tidlig innsjekk og sen utsjekk, samt egen idrettsmeny. Les mer om våre tilbud og rabatter for deg som reiser med idretten.  

Avkobling og trening

Vil du slappe av en stund? Det gjør du kanskje best i vår badstue som er gratis å bruke for alle våre gjester. Vegg i vegg med badstuen ligger treningsrommet vårt og venter på deg – fullt utstyrt med frivekter og maskiner for både kondisjon og styrke. Om du har lyst å trene utendørs finnes det fine joggerunder og turer i nærheten av hotellet. Spør i resepsjonen, så hjelper vi deg med tips og kart.

Velkommen til Skövde og Quality Hotel Prisma!

Kontakt

  • Ekedalsgatan 2 54137 Skövde , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Skøvde Resecentrum.

Buss

Ta buss 4 fra Resecentrum, gå av ved holdelplassen Volvo B-port.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Skövde, 
telefon +46 0500-416 500

Om Quality Hotel Prisma

Antall hotellrom

115 stk - 150 sengeplasser

Antall konferanselokaler

4stk - plass til 80 deltagere

Avstand Landvetter flyplass

148 km - ca 2 timer med bil

Avstand lokaltrafikk

Skøvde Resecentrum: ca 400 m
Bussholdeplass Volvo B-port: 50 m  
Buss fra Skøvde Resecentrum tar ca 5 minuter.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.