Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Skellefteå Skellefteå ,  Sverige

Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Comfort Hotel® Skellefteå

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, event - eller bare for avkobling.

Comfort Hotel® Skellefteå 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Skellefteå

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
295 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Ikke det beste hotellet

9. august 2023, Oslo, Norge, Heleriksen

Ved adkomst var det en grusom kloakk lignende lukt i entreen som gjorde litt av et inntrykk. Det opplyses om at man kan parkere i privat garasje mot et tillegg, vi fikk kun stå i en bakgård mot et til…

Ved adkomst var det en grusom kloakk lignende lukt i entreen som gjorde litt av et inntrykk. Det opplyses om at man kan parkere i privat garasje mot et tillegg, vi fikk kun stå i en bakgård mot et tillegg. Føler hotell som tilbyr parkering bør i det minste påkoste seg å dekke dette for sine gjester. Rommet var utdatert og gammelt, turte ikke å bruke dusjen, og vasken lagde en skrikende lyd hver gang man skrudde den på. Frokosten hadde magert utvalg, ikke særlig innbydende eller god mat. Hotellet nevner de har shuffleboard tilgjengelig for gjestene, men de opplyser ikke om at det koster 150,- for å spille. Alt for dyrt opphold for det du får igjen for pengene.
Les mere
2

Skuffende.

18. juli 2023, , simenz2015

Bodde på hotellet i 2 netter. Vi fikk utdelt et rom med veldig dårlig standar. Det var grunn til å stille tvil til renholdet, da vi fant søppel på rommet fra tidligere besøkende. I oppholdet luktet de…

Bodde på hotellet i 2 netter. Vi fikk utdelt et rom med veldig dårlig standar. Det var grunn til å stille tvil til renholdet, da vi fant søppel på rommet fra tidligere besøkende. I oppholdet luktet det kloakk i resepsjon og i ganger. Frokosten var skuffende, dårlig utvalg av pålegg. Tynn/ublandet juice.
Les mere
5

Fint hotell med god service!

14. mars 2022, Oslo, Norge, U2328BNrobertd

Hotellet har en fin og sentral beliggenhet. Bra rom med gode senger. Frokosten på hotellet har stort utvalg og veldig god. Hyggelig betjening som var veldig serviceinnstilt. Følte virkelig at vi fikk…

Hotellet har en fin og sentral beliggenhet. Bra rom med gode senger. Frokosten på hotellet har stort utvalg og veldig god. Hyggelig betjening som var veldig serviceinnstilt. Følte virkelig at vi fikk verdi for pengene og kan anbefale dette hotellet. Jeg kommer i alle fall til å bruke det igjen når jeg er i Skellefteå.
Les mere
1

Skuffende hotellopphold!

23. juli 2021, , Jennyolse

Har bodd 4 netter på dette hotellet, noe jeg betalte 5000kr for. Da hadde jeg forventet en viss standard. Hotellrommet var en stor skuffelse, jeg lå på et enerom. Rommene mangler ventilasjon, og vindu…

Har bodd 4 netter på dette hotellet, noe jeg betalte 5000kr for. Da hadde jeg forventet en viss standard. Hotellrommet var en stor skuffelse, jeg lå på et enerom. Rommene mangler ventilasjon, og vinduene er ikke mulig å åpne. Var veldig tung luft, noe som gikk utover søvnkvaliteten. I tillegg vasker de ikke rommet før utsjekk, noe de ikke ga beskjed om ved innsjekk. Så hvis man trenger påfyll av handduker etc må man spørre i resepsjonen. I tillegg var personalet i resepsjonen noe av det mest utrivelige jeg har vært borti på hotell. Hotellfrokosten tok kaka. Her var hygienen mye å utsette på. Den ansatte hadde ikke hansker, og gikk å ryddet i maten/børskurven med fingrene. I tillegg gikk den ansatte rundt med airpods og hørte på musikk, og var ikke mulig å kommunisere med. Buffeten hadde et særdeles dårlig utvalg, og maten var svært lite innbydende og delikat. Ble rett og slett sjokkert! Når det er et choice-hotell hadde jeg trodd det var et kvalitetsstempel, i tillegg til at det er stadshotellet. Denne dyre hotellopplevelsen ødela mye av mitt opphold i Skellefteå. Bildene som ligger på nettsiden gjenspeiler virkelig ikke det man får. Føler meg lurt!
Les mere
2

Ikke som forventet

14. juli 2019, , Granca4life

Vi skulle på hyggelig kjærestetur til Skellefteå og så oss derfor ut Quality Hotell Skellefteå Stadshotell. Vi hadde på forhånd god erfaring med choice hoteller da vi ofte er ute å reiser i forbindels…

Vi skulle på hyggelig kjærestetur til Skellefteå og så oss derfor ut Quality Hotell Skellefteå Stadshotell. Vi hadde på forhånd god erfaring med choice hoteller da vi ofte er ute å reiser i forbindelse med både jobb og fritid. Bildene på nettet så i forkant av besøket til å ha en grei standard. Til tross varierende anmeldelser her på Tripadvisor, valgte vi å gi det en sjangse. Dette angrer vi sterkt på. Når vi ankom hotellet fikk vi et handikap-rom i fjerde etasje som umulig kan ha fått oppgradering siden 80-tallet. Badet på dette hotellrommet lignet mer på et offentlig servicehus på en campingplass. Åpenbart var ikke dette helt det vi så for oss at vi ville møte med tanke på prisen vi betalte. Etter litt om og men i resepsjonen fikk vi bytte rom. Det nye rommet var mye bedre standard, og lignet mer på bildene hotellet har på sin nettside. Likevel er det igjen stort minus at man ikke kan åpne vinduene på rommet og det ikke eksisterer ventilasjon, da det utover dagen utviklet seg til å bli badsstu der inne. Frokosten var helt ok, men ingen høydare. Det eneste positive med hotellet er at det er sentralt. Oppsummert kommer vi ikke til å velge dette hotellet på nytt.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.