Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Post Oskarshamn ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Post

Oskarshamn,  Sverige

Clarion Collection Hotel Post er et flott hotell midt i Oskarshamn. Bo sentralt med kort vei til kunstatelierer, butikker og Gotlandsferjen. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert - hver dag. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Post

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Post er et sjarmerende hotell beliggende i det gamle posthuset midt i Oskarshamn. Her bor du nær Oskarshamn stasjon og Gotlandsfergens terminal. Hver dag er både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal inkludert i romprisen.

Midt i Oskarshamn

Det sentrale hotellet ligger like ved Stora Torget i Oskarshamn, bare noen få minutter å gå fra stasjonen og fergen. Like rundt hjørnet finner du den gamle delen av byen, med brostensgater, kunstatelierer og butikker. 

Fika og kveldsmat inkludert

Hver dag kan du spise en stor og god frokost hos oss, som selvsagt er inkludert i romprisen. Også fika på ettermiddagen og kveldsmat på kvelden er inkludert når du bor hos oss. Du kan lese mer om maten og serveringstidene under Servicetilbud.

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling har fem konferanserom og to grupperom med plass til totalt 70 personer. Les mer om våre møterom her.

Relax med badstue

Vi liker å ha en avslappet stemning hos oss. Om du trenger å slappe av litt er du alltid velkommen til vår Relax med badstue 

Fra postkontor til populært hotell

Clarion Collection Hotel Post ligger i to bygninger. Den vakre hovedbygningen er fra 1905 og var tidligere byens postkontor før det ble bygget om til hotell i 1985. I 2012 ble bygningen totalrenovert. Her er det høyt under taket, og i flere av rommene finnes vakre kakkelovner. Hotellets andre bygning ble renovert i 2003.

Kontakt

  • Östra Torggatan 13 57233 Oskarshamn , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss/tog 

Buss eller tog till Oskarshamn stasjon.

Taxi

Vi anbefaler Oskarshamns Taxi AB
telefon +46 491 105 55

Om Clarion Collection Hotel Post

Antall rom

110 rom -  168 sengeplasser

Antall møterom

5 stk - Fra 10 til 70 personer 

Avstand til flyplass

Kalmar Öland Airport: 7,5 mil, 
ca 1 time med bil. 

Avstand lokaltrafikk

Oskarshamn stasjon: 700 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.