Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Borgen Örebro ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Borgen

Örebro,  Sverige

Clarion Collection Hotel Borgen er sentralt beliggende ved Svartån i Ørebro med slottet som nærmeste nabo. Rett utenfor døren finner du alt Ørebro har å by på. Fika og kveldsmat er inkludert - hver dag.

Clarion Collection® Hotel Borgen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,1
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Borgen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Borgen i sentrale Ørebro. Her bor du i klassiske omgivelser i et hus med rik historie som går tilbake til 1800-tallet. Rett utenfor døren finner du alt fra restauranter og shopping til Ørebros kulturtilbud. Hver dag serveres både Fika og kveldsmat til alle gjester. 

Midt i Ørebro

Hotellet ligger vakkert til ved Svartån som renner gjennom Ørebro. Herfra er det kort vei til byens restauranter, shoppingområder og severdigheter. Ørebro slott ligger for eksempel bare 200 meter unna hotellet. Her kan du lese mer om Ørebro.

Kveldsmat og Fika er alltid inkludert 

Vi på Clarion Collection Hotel Borgen vil gjøre det enkelt for deg, derfor serveres det hver dag både kveldsmat og Fika på ettermiddagen. Som gjest inngår alltid dette når du bor hos oss. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud

Møterom for opptil 12 personer

For den som ønsker en litt mindre konferanse i en flott og moderne atmosfære passer vårt møterom perfekt. Lokalet har kapasitet til 12 personer.

Örebros egen ridderborg

Med sin røde mursteinsfasade, sine tårn og gotiske vinduer er Clarion Collection Hotel Borgen Ørebros egen ridderborg. I dag er borgen forvandlet til et stilsikkert og moderne hotell. Bygningen ble oppført i 1891 i en stil inspirert av middelalderen. Arkitekter var Fritz Ulrich og Eduard Hallquist. Gjennom årenes løp har bygningen huset Örebro Sparbank og forfatteren Hjalmar Bergman såvel som Nerikes Allehanda, hvor sistnevnte hadde sin hovedredaksjon i bygningen fra 1934 til 2013. Les mer om Borgens historie her.

Kontakt

  • Klostergatan 1 703 61 Örebro , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Ørebro sentralstasjon, 300 meter.

Fra flyplassen

Kollektivtrafikk til Ørebro sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Örebro Taxi, telefon +46 19 12 43 00 og Taxi Kurir, telefon +46 19 12 30 30.

Om Clarion Collection Hotel Borgen

Antall rom 

125 rom - 252 senger

Antall møterom

1 stk - opptil tolv deltakere

Avstand til flyplass

Örebro flyplass 13 km

Avstand til kollektivtrafikk

Örebro sentralstasjon 300 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.