Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Nykøping Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Nykøping

Leter du etter møtelokaler i Nykøping? Konferansehotellet Clarion Collection® Hotel Kompaniet tilbyr lokaler for mange ulike behov midt i byen, tett på både severdigheter og skjærgården.

Like ved Nykøpingsån og midt i byens håndverkshistorie, i Folkungavägen 1, finner du det perfekte møtestedet i sentrale Nykøping. I sju tiår produserte Nordiska kompaniet luksuriøse møbler i bygningen. I dag huser lokalene populære Clarion Collection Hotel Kompaniet, med mange konferanse- og møterom i ulike størrelser som passer mindre eller mellomstore møter, kurs, seminarer, fester og sammenkomster. Her serveres mat og drikke til alle dagens måltider, og snacks for å holde energinivået på topp hele møtedagen. Etter møtet kan du slappe av i hotellets relaxavdeling med jacuzzi og badstue.

Etter møtet er det mange alternativer for teambyggende gruppeaktiviteter i Nykøping med omegn. Ta med kollegene på skogs- og villmarkeventyr, sykkeltur, kano- eller kajakkpadling, ridning eller vandring langs Sörmlandsveien.

Vårt konferansehotell er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Sörmlands kultur og natur. Det er gangavstand til alt byen kan tilby, og til severdigheter som Nykøpingshus, Nykøping Hamn og Rosvalla Eventcenter. Beliggenheten ved den sörmländske kysten gjør at det også er kort vei til skjærgården. Nykøping busstasjon og sentralstasjon ligger en 10 og 25 minutters spasertur unna, og til Stockholm Skavsta Flyplass er det bare 10 minutter med bil.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.