Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Se alle hotell i Mölndal, Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Weaver

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel The Weaver! Har du noen spørsmål om oppholdet ditt? Vi håper du finner svar her.

Hvor kan jeg parkere bilen min?

Rett bak hotellet har vi et stort parkeringshus. Plassene kan ikke reserveres og betaling skjer på plass med kontant, kort eller betaling via appenene Parkering Göteborg og EasyPark. Prisen er 7 SEK/timen. Det er ekstra kostnad for lading av elbil.

Merk at parkeringshuset er stengt mellom klokken 19;00 - 06:00 og helger for økt sikkerhet. For å komme inn til bilen din eller parkere i disse tidsrommene, trenger du en separat kode som du får från receptionen.

Kan jag oppbevare bagasjen min hos dere?

Selvfølgelig, hotellet kommer til å ha et bagasjerom for oppbevaring av bagasje om du har behov, både før og etter oppholdet ditt.

Har dere wifi?

Hallo, klart vi har. Alle hotellrom og fellesområder har gratis, trådløst wifi. Det er bare å koble seg på. Men ikke glem å koble av innimellom, det er bra for hodet..

Kontantfritt hotell

Quality Hotel The Weaver er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, det minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til gjestene. For våre gjester og besøkere innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.