Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Mölndal

Rett sør for Gøteborg ligger byen Mölndal og Quality Hotel™ Weaver. Trikken tar deg raskt og enkelt fra hotellet til Korsvägen og Liseberg fornøyelsespark eller til Gøteborg sentrum.

Oppdag Mölndal: En perle nær Gøteborg

Mölndal by har mye å tilby sine besøkende, uansett om dere er et par eller en hel familie. Med Quality Hotel™ Weaver som utgangspunkt er det enkelt å gjøre utflukter i og rundt Mölndal. Bak hotellet ligger naturreservatet Safjället med sine turstier og mange historiske plasser å oppdage. 1,6 km fra hotellet ligger Mölndals kjøpesenter med butikker, restauranter og andre fasiliteter. Litt lenger unna ligger Gunnebo slott og hager, hvor du kan ta en kaffe i slottets restaurant og nyte blomsterprakten utendørs når været tillater det. På Spinneriet i Lindome holder 20 ulike kreative bedrifter til i lokalene til den gamle tekstilfabrikken. De sporty kan kose seg på en av de syv golfbanene som finnes i nærheten av Mölndal.

Historisk vinglag i Kvarnbyn

Hvis du vil oppleve et godt stykke historie, anbefaler vi å ta en historisk vandring gjennom Kvarnbyn og Mölndalsfallen, hvor vannkraft drev melmøller allerede i middelalderen. I dag renner fossen mellom industribygninger i murstein fra 1800-tallet, og informasjonsskilt i området forteller om oldtiden. Men i Kvarnbyn er det mer å se og gjøre, her finner du også Mölndals bymuseum og unike håndverksbutikker med tradisjonelle og moderne produkter.

Du kommer deg enkelt fra Mölndal til hjertet av Gøteborg

Å reise fra Mölndal til Gøteborg er enkelt, uavhengig av transportform. Med trikken tar det cirka 15 minutter å komme til Gøteborg sentrum, og med bil tar det cirka 13 minutter å kjøre via E6. Skal du til eller fra Landvetter flyplass tar det ca 20 minutter med bil, eller ca en time med offentlig transport.

Les mindre
14 hotell i Mölndal

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.