Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

 • Herlige senger på deluxe dobbeltrom på Quality Hotel View
 • Ströget konferanserom med plass til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View er et komplett konferansehotell i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø. Nabo til Malmø Arena, Emporia kjøpesenter, og mye mer. På bare noen minutter tar man seg med tog til Malmø C, København eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ View

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Frokosten er for mange dagens viktigste måltid. Vi bryr oss om deg og vil sørge for at du har mulighet til å være på ditt beste, hele dagen. Vi kommer til å servere en god, sunn og mettende frokost med en mengde økologiske produkter som kaffe, juice, egg og ulike pålegg. Våre frokostverter kan guide deg til en helt økologisk frokost om du vil. Just ask! Skal du opp tidlig? Ikke noe problem! Fra klokken 05.00 serverer vi en lettere frokost i lobbyen frem til den vanlige frokosten åpner. Her kan du smøre dine egne brødskiver og ta dem med om du vil. Vil du spise frokost hos oss selv om du ikke bor her? Selvfølgelig går det bra. Frokostbufféen koster 195 SEK for voksne, halve prisen for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4 år.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

I Hyllie finnes det over 5000 plasser å parkere bilen på og alle parkeringer håndteres av P Malmö, Malmö Stad. For våre gjester anbefaler vi å parkere i garasjen ved siden av hotellet.

Under hotellet er det 60 plasser, inkludert 8 ladestasjoner (det kreves forhåndsbooking av ladestasjon). Parkeringsavgiften er 260 SEK/døgn og 33 SEK/time. Fra garasjen er det en heis med direkte tilknytning til hotellets lobby. Du kjører inn via Arenagaten i det venstre kjørefeltet sånn at du kjører nedover huset for videre å fortsette gjennom en kulvert under veien for å komme til disse plassene. Parkeringen betales via app eller med sms. Informasjon om hvilken app-leverandør står nede i garasjen!

Velger dere å kjøre oppover i huset er det en parkeringsavgift på 250 SEK/døgn og 33 SEK/time. Her betaler du også med app eller sms.

Hvis man ønsker å booke noen av de 8 ladestasjonene, gjøres dette via  pair.se/qhview. Betaling for ladingen skjer via lenken, mens betaling for parkering skjer som beskrevet over.

 • Trening hos Quality Hotel

Treningsrom

I vårt moderne treningsrom finnes både treningsmaskiner, frie vekter og musikk i høyttalerne. Ved siden av treningsrommet ligger vår relaxavdeling med tilhørende badstue.

Åpningstider

Alle dager: 05.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Våre dyrevennlige rom ligger i 2. og 6. etasje i våre Standard- og Compactrom, samt i to Familierom.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløs internett. Du kobler deg på med å velge "Qualityguest". Ingen passord eller registrering kreves. Enklere kan det ikke bli!

Andre tjenester

 • Sykkelutleie
 • Joggerute
 • Bankettsal
 • Heis
 • Safe
 • TV
 • Vekketjeneste
 • Konferansesenter
 • Kopimaskin
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant
 • Handikap-rom
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.