Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

Se alle hotell i Malmö, Sverige
  • Herlige senger på deluxe dobbeltrom på Quality Hotel View
  • Ströget konferanserom med plass til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View er et komplett konferansehotell i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø. Nabo til Malmø Arena, Emporia kjøpesenter, og mye mer. På bare noen minutter tar man seg med tog til Malmø C, København eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ View

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Velkommen til Quality Hotel View! Har du spørsmål før ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene dine her.

Parkering

Rett under hotellet er det 60 plasser, og parkeringsavgiften er 240 SEK/døgn og 27 SEK/time. Du kjører inn via Arenagatan 10, i det venstre kjørefeltet slik at du kjører nedover i huset for så å fortsette gjennom en undergang under veien for å komme til parkeringsplassene. Fra garasjen går det heis rett opp til lobbyen vår. Du kan betale med kort ved innkjøringen eller trykke for å få billett og så betale i automaten når du kjører ut fra parkeringshuset. 

Lounge 24

Lounge 24 er en lobbyshop med selvbetjening som er tilgjengelige 24 timer i døgnet. I Lounge 24 finnes det et stort utvalg av ulike typer produkter som snacks, lette måltider, kald drikke, varm kakao, espressobasert kaffe och andre nødvendigheter. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle!

Bagasjerom

Ved siden av lobbyen finnes et bagasjerom der vi tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter ditt opphold.  

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Du ansluter enkelt genom att välja "Qualityguest". Inget lösenord eller registrering behövs. Enklare kan det knappast bli!

Mistet og funnet

Fikk du ikke med deg alt når du pakket ned for hjemreisen din? Kontakt gjerne resepsjonen så kommer vi til å gjøre vårt ytterste for at du skal få igjen dine gjenglemte gjenstander.

Frukostbuffé

Alle er hjertelig velkomne til å nyte frokostbufféen vår. Er du overnattende gjest hos oss, inngår frokostbuffèn i romprisen, men også du som ikke bor hos oss er velkommen på frokost. Prisen er da 195 SEK for voksne, halve prisen for barn mellom 4-12 år og barn under 4 år spiser gratis. Velkommen!

Kontantfritt hotell

Quality Hotel View er nå et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det at vi får en sikrere arbeidsplass og gir personalet plass til å verne om våre gjester. For våre gjester innebærer det en trygghet, samt enklere og hurtigere betaling.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk senest 12.00

Sen utsjekking og tidlig innsjekking er mulig å kjøpe ved tilgjenglighet.

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30
Lørdag:  -
Søndag: -

Treningsrom og relax

Mandag: 05.00 - 23.00
Tirsdag: 05.00 - 23.00
Onsdag: 05.00 - 23.00
Torsdag: 05.00 - 23.00
Fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag: 05.00 - 23.00
Søndag: 05.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.