Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ The Mill, det nye krydderet i Malmö. Med knallbeliggenhet på Amiralsgatan, rett ved Triangeln og Möllan finns 224 hotellrom, flere konferanselokaler og The Social Bar & Bistro.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Mill

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Hos oss får du en god start på dagen! Hver morgen serverer vi en næringsrik, god og mettende frokostbuffé.

Åpningstider

Mandag-fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag-søndag: 07:30 - 10:30

Parkering

Under hotellet er det en garasje (P-huset Davida) med adkomst fra Gustav Möllers gata, rett ovenfor hotellets inngang.

Prisen er 250 SEK/døgn eller 35 SEK/time.

Forskuddsbetaling gjøres på automaten nede i garasjen, ved betaling legger du inn bilens registreringsnummer. Du får ikke lapp for å legge i bilen, parker så lenge du har betalt på forskudd, du trenger ikke sjekke ut.

Garasjen har også ladeplass for elbil, for mer informasjon og priser se her.  

Fra garasjen er det heis direkte opp til hotellets lobby, garasjen er åpen mellom 06:00 - 21:00, ankommer du senere enn 21:00 kan du komme inn i resepsjonen å be oss åpne om den er låst.

Velger du å bruke Easy Park appen gjelder følgende koder:

529001 for parkering i Davida-garaget
525001 for parkering i Gustav Möllers gata

Treningsrom

Tren så mye du vil i det fine treningsrommet vårt. Her er det både treningsmaskiner, frivekter og deilig musikk i høytalerne. Treningsrommet er kostnadsfritt for alle gjester som bor på hotellet, og ligger i 4. etasje.

Treningsrommet er åpent døgnet rundt.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

 Våre dyrevennlige rom er standardrommene i 11. etasje.

Lounge 24

Om du skulle få lyst på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natta, har vi et stort utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre forsyninger i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen når som helst!

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har selvfølgelig gratis wifi! Du kobler deg enkelt til ved å velge “Qualityguest”. Helt uten passord og registrering! Enklere blir det ikke.

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • TV
  • Handikap-rom

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.