Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alle hotell i Malmö, Sverige
  • Lobby area with large photograph on the wall by Vera Lutter.

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Hotel & Congress Malmö Live! Lurer du på noe før oppholdet ditt hos oss? Vi håper at du skal kunne finne svaret her.

Parkering

Garasje finnes rett under hotellet. Plassene betales på stedet, og kan ikke forhåndsbestilles. Prisen er 33 SEK per time og 260 SEK per døgn.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel & Congress Malmö Live er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Bagasjerom

Vi tilbyr et bagasjerom for oppbevaring av kofferter og annen bagasje før og etter oppholdet.

Wifi

Alle våre rom og fellesområder har gratis trådløst internett. Hent en innloggingskode i resepsjonen, eller logg deg på med ditt medlemsnummer. Enklere blir det ikke.

Tilgjengelighetstilpassede rom

Clarion Hotel Malmö Live tilbyr selvsagt hotellrom som er tilpasset personer med funksjonshinder. Disse rommene er utformet for å være tilgjengelige for rullestol og nedsatt syn og hørsel. Kontakt oss for mer informasjon. 

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt du pakket? Ingen fare. I resepsjonen har vi det meste; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, sjampo, balsam, bodylotion, skopuss og sysaker. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøpet om du vil.

Forhåndsbestill bord i våre restauranter

Begge våre restauranter er populære, derfor anbefaler vi deg å booke bord i god tid i forveien. Du finner Otro Mas i 1. etasje, og Sky Bar Malmö Live i 25. etasje. Bestill bord her >>

Oppgrader oppholdet ditt

Leter du etter et hotellrom utenom det vanlige? Vi har to suiter som vi gjerne hjelper deg å booke. Les mer om våre suiter!

Hva skjer på hotellet?      

Du har vel ikke glemt vår kalender? Her kan du se alt som skjer på Clarion Hotel Malmö Live når du besøker oss.

Presse og bilder

Trenger du materiale til en artikkel? Vi hjelper deg gjerne med bilder og korrekt informasjon. Ta gjerne kontakt med vår markedsføringsavdeling på marknad.malmolive@strawberry.se.

Kontakt

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og booking på book@clarionlive.se.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Frokost
Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Treningsrom

Mandag: 05.00 - 23.00 
Tirsdag: 05.00 - 23.00 
Onsdag: 05.00 - 23.00 
Torsdag: 05.00 - 23.00 
Fredag: 05.00 - 21.00
Lørdag: 05.00 - 21.00
Søndag: 05.00 - 21.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.