Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Lobby area with large photograph on the wall by Vera Lutter.

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

En à la carte-restaurant med nordiske smaker, meksikansk streetfood eller en luksuriøs drink 85 meter over havet? Velkommen til Clarion Hotel Malmö Live.
Goda smaker av rå kokker

Vi har to unike restaurantkonsepter på huset, som begge byr på nye smaksopplevelser og tar opplevelsen til et helt nytt nivå. Begge drives av bransjens beste og mest innovative kokker.

Sky Bar Malmö Live

En unik møteplass for de som bor i Malmø og tilreisende, hele 85 meter over havet. Med et nordisk kjøkken og enorm lidenskap for lokalt dyrkede råvarer i sesong, lages maten fra bunnen av med både klassiske og nye smaker med en uventet vri som løfter rettene til himmels. Fantastiske drinker og den grenseløse kjærligheten til mat med en uforglemmelig utsikt over Öresund, Københavns skyline og Malmøs fantastiske by. Book bort til middag eller kom innom baren for en drink!

Uno Mas

Uno Mas, en til! Ja, det er akkurat sånn vår meksikanske gatekrok høres ut. I hjertet av det flerkulturelle Malmø kan du oppleve heftige smaker, kriblende sterk mat og skape nye minner. Ta en skål med naboen mens du besøker margarita-town, vi skjønner jo hvordan dette kommer til å ende… Uno Mas! 

The Living Room Bar

Når det er tid for å slenge fra seg blazeren åpner vi opp Living Room Bar. I baren ønsker vi deg velkommen til en verden av spennende smaker med fokus på klassiske cocktails, og vi tilbyr også noe lettere for å spise for deg og dine kollegaer eller venner. Vi har selvfølgelig også god vin og en kald øl på menyen! Du finner oss i første etasje, i hjertet av hotellet.

The Terrace

Velkommen til din grønne oase midt i byen hvor sansene blir fraktet til pulserende downtown Miami. Det blir magiske kvelder med sprudlende cocktailer, kald øl og fantastisk pizza fra Lillasyster Mastio. Under Malmös himmel. Terrassen er bygget på den nederste kuben mot kanalen og er åpen hele sommeren.

Bestill bord

Frokost
Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Sky Bar Malmö Live - Middag
Mandag - Søndag: 17.00 - 22.00

Sky Bar Malmö Live - Skybar
Søndag - Torsdag: 17.00 - 24.00
Fredag - Lørdag: 16.00 - 01.00

Uno Mas - Middag
Opens January 25th, 2024! 

Uno Mas - Bar
Opens January 25th, 2024!

Livingroom Bar
Monday - Thursday: 4pm - 10pm
Friday - Saturday: 4pm - 12 midnight

The Terrace
Closed for the season

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.