Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Slottsparken har supersentral beliggenhet på Storgaten i Linköping. Her venter 146 moderne hotellrom, treningsrom og takterrasse med boblebad. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert i romsprisen - hver dag!

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Slottsparken har en sentral beliggenhet i rolig miljø på Storgatan rett ved Domkyrkan og 1,2 kilometer fra Linköpings sentralstasjon. Her venter 146 moderne hotellrom, gratis wifi, takterrasse med boblebad, kaldt kulp og badstue, treningsrom, restaurant og bar.

Nytt navn

Hotellet har tidligere gått under navnet Priceless Hotel, men har nå byttet navn til Clarion Collection Hotel Slottsparken. På den andre siden av gaten fra hotellet ligger Linköpings slott og slottsparken. Vi er stolte over å kunne tilby dette hotellet for deg som vil bo luksuriøst og sentralt i Linköping.

Kveldsmat og kaffe er inkludert

Populært hos gjester på Clarion Collection er ettermiddagskaffen og kveldsmaten som serveres hver dag. Bor du på hotellet inngår frokost og de nevnte måltidene hver dag.

Nabo med Domkyrkan

Clarion Collection Hotel Slottsparken ligger på Storgatan 76, like ved Linköpings Domkyrka og to kvartaler fra oasen Trädgårdsföreningen. Du er 400 meter fra Stora torget via Storgatan og fem minutters gange fra Linköpings kongress- og konsertanlegg. Med andre ord tilbyder Clarion Collection Hotel Slottsparken en god og sentral beliggenhet for deg som vil bo midt i Linköping.

4 møtelokaler

Leter du etter sentrale møtelokaler i Linköping? Vi har 4 lokaler tilgjengelige for konferanser, møter og private arrangementer. Fra tradisjonell møblering og styrerom, til kreative rom med komfortable lenestoler. Det største lokalet har plass til opptil 80 personer. Her finnes alt utstyr møtet måtte trenge, og vi tilbyr både konferansepakke med overnatting og hel- og halvdagskonferanser. Vil du ha en mer avslappet stemning kan du også booke loungemøte i lobbyen. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Takterrasse med boblebad og bastu

På toppen av hotellet kan du og selskapet ditt booke takterrassen vår og koble av i boblebadet og nyte en varm avslappende stund i bastuen. Helt klart det mest luksuriøse stedet å speide utover Linköping fra. Jacuzzi kan bookes på telefon fra tre uker innen ankomst og det tilkommer en kostnad.

Treningsrom og relaxavdeling med basseng og badstue

I kjelleren har vi en relaxavdeling med et moderne treningsrom med tredemølle, spinningsykler, treningsapparater og frie vekter. Ved siden av treningsrommet er det en herlig relaxavdeling med moderne badstu og et oppfriskende kaldt basseng. Se åpningstider for treningsrommet her.

Fra enkeltrom til suite

Her kan du velge og vrake mellom flere romtyper. Fra kompakte og smarte enkeltrom, til luksuriøse og romslige superior-rom. Vi har også to suiter på hele 50 kvadratmeter, med elegant innredning og eget boblebad. På Clarion Collection Hotel Slottsparken har vi også tilgjengelighetstilpassede rom og rom der kjæledyr er tillatt. Snart kan du lese mer om rommene, se priser og booke.

Kontakt

  • Storgatan 76 582 28 Linköping , Sverige

Finne frem til hotellet

Fra Linköping city og sentralstasjon

Hotellet ligger sentralt, 3 minutters gange fra sentrum og 14 minutters gange fra Linköpings sentralstasjon.

Fra Linköping City Airport

11 minutters kjøretid med taxi til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxikurir Linköping, telefon +46 13 15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Slottsparken

Antall rom

146 hotellrom, 238 senger

Antall konferanselokaler

4 stykk – det største rommer opptil 80 personer

Avstand til flyplass

3,6 km til Linköping City Airport, ca. 11 minutters kjøretid

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.